• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Михаела Тодорова: Бях измамена от Криско

ByПетър Ангелов

авг. 10, 2020

Мис Плеймейт – Михаела Тодорова, сподели пред човек от екипа на „BGVipNews“, че е била измамена от краля на поп музиката Криско. Става въпрос за участието на Михаела във видеоклипа към новият хит на Криско „Хубаво ти беше“, в което тя играе главна роля.

Уговорката в началото е била една, но за съжаление обаче, финалният резултат не е бил това, което е било уговорено в самото начало. Мис Плеймейт сподели също така, че нито Криско, нито никой от хората, с които е разговаряла не ѝ е казал че ще бъде представена в такава светлина.

Разбира се, малко след премиера на видеото, близките и приятелите на Михаела са били меко казано неприятно изненадани, което допълнително е сложило сол в раната на Мис Плеймейт.

Кофти е и фактът, че след като Михаела Тодорова е показана в такива светлина, това автоматично е предпоставка за създаване на клюки и обиди, с цел уронване на престижа и имиджа на красавицата.

„Ако знаех какъв ще е крайният резултат, никога не бих участвала в такъв проект! Ще си търся правата! Според мен, той си прави PR на мой гръб! Това може да се случи на всяка една моделка или плеймейтка! В тази държава има закони – никой няма правото да уронва престижа на другия!“ – споделя още Михаела Тодорова. Всичките условия са били припокрити на Мис Плеймейт. Дали Криско е използвал Михаела, понеже е най-актуалните плеймейтка – не знаем. Знаем със сигурност от самата Михаела, че не би приела да бъде част от проекта, ако е знаела какъв ще бъде крайният резултат ,за нищо на света!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *