• ср. май 8th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Мистър София 2020: С моят PR подготвяме дарителска кампания

ByПетър Ангелов

юли 24, 2020

Днешното интервю е с едно младо момче, носител на престижната титла „Мистър София“ за 2020 година. Какво сподели Васил Младенов пред мен, можете да прочетете в следващите редове.

Петър Ангелов: Васко, здравей! Първо, честито за титлата „Мистър София“. Как си? Държи ли те еуфорията все още?

Васил Младенов: Здравейте на Вас и вашите прекрасни читатели и благодаря, чуствам се страхотно! Наистина чусвтото е неописуемо, а относно еуфорията – не ме е пускала!

Петър Ангелов: Разкажи ми малко за това, как се реши да участваш в конкурса.. Приятелите ти и семейството ти, подкрепиха ли те?

Васил Младенов: Като цяло, аз дори не знаех че моят PR Георги Флоров ме е записал за конкурса.. След като разбрах, се зарадвах и си казах „Защо не?!“.. Тук е момента да благодаря много на човека, който е виновен за това аз да съм толкова щастлив, а именно Георги Флоров. От всички мой приятели и семейството си, почучих пълна подкрепа.

Петър Ангелов: Как реагираш на това, че много хора казаха че конкурса е нагласен и титлата е купена. Знаеш, в България сме и хората са си злобни..

Васил Младенов: Изобщо не се занимавам с хейтъри! Те нямат личен живот и никога няма да разберат каква емоция е самото събитие! Екипът на „Мистър София“ подходи супер професионално към всички нас!

Петър Ангелов: Занимаваш се с футбол и в свободното си време ходил на фитнес. Как успяваш да съчетаваш всичко?

Васил Младенов: Има ли желание и начин се намира.

Петър Ангелов: В профила ти в социалната мрежа Instagram имаш доста провокативни снимки.. Да очакват ли феновете ти още такива снимки или ще си по-обран?

Васил Младенов: Да очакват неочакваното!

Петър Ангелов: Няма как да не те попитам за COVID-19 пандемията.. Как ти се отрази самоизолацията и спазваше ли мерките?

Васил Младенов: Спазвах всички законосъобразни мерки , тренирах вкъщи и доста си починах.

Петър Ангелов: Тъй като ти си спортист, промени ли режима си на хранене около вируса? Приемаше ли повече плодове и зеленчуци?

Васил Младенов: С вирус или без вирус, аз се храня супер здравословно и бих помогнал на всеки да се храни така! Храната е здраве!

Петър Ангелов: И един от въпросите, който всички очакват да ти задам.. Обвързан ли си?

Васил Младенов: Сложно е!

Петър Ангелов: Получавал ли си неприлични предложения и как реагираш на тях?

Васил Младенов: Нон стоп получавам неприлични предложения. (смее се) Но да кажа, понякога искрено се забавлявам!

Петър Ангелов: Би ли се явил и на друг конкурс?

Васил Младенов: Да, защо не.

Петър Ангелов: Какви са бъдещите си творчески планове?

Васил Младенов: Като цяло, с моят PR решихме да започнем една огромна дарителска кампания, в помощ зна едно дете.. Очаквайте подробности скоро!

Петър Ангелов: Малко след като спечели първото място и стана носител на титлата, ти благодари на всички и на своят PR – Георги Флоров. Разкажи ми малко повече за него.

Васил Младенов: Той е страхотен човек и не е само мой PR, а и мой най-добър приятел! Благодаря на Господ , че срещнах човек като него , който винаги първо ме критикува, после ме хвали но благодарение на неговите безценни съвети, аз  стигнах до тук!

Петър Ангелов: Има ли нещо, което никога не би направил?

Васил Младенов: Да не бих наранил животно и живо човешко същество!

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години!

Васил Младенов: Успял!

Петър Ангелов: Много ти благодаря за хубавото интервю. Пожелавам ти, много успехи и да достигаш нови върхове. Какво ще пожелаеш на нашите читатели?

Васил Младенов: Благодаря и аз радвам се , че има обективни медии като вашата , пожелавам на всички ваши читатели да бъдат обективни , обичащи и обичани!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *