• ср. мар. 27th, 2024

Галин, Адам, Десита, Маджуна и Лидия с невероятен проект “Недей ме вини”

ByПетър Ангелов

дек. 21, 2020

Новият музикален проект на изпълнителите на “Alpha Music”, направи своята музикална премиера в официалният YouTube канал на муикалният лейбъл.

Галин, Адам, Десита, Маджуна и Лидия изненадаха феновете много приятно. Това не в проект, който е с комерсиална цел. Това е проект с послание. Проект за любовта! Истинската и красива любов.. За невъзможната любов и още нещо..

Когато погледнем коментрите под видеото в YouTube, прави впечатление че всички са изключително очаровани от “Недей ме вини”. Феновете открито споделят че от много време не е имало толкова красив и стойностен проект. Браво на всички замесени в проекта! Браво на Галин, Адам, Десита, Маджуна и Лидия. Браво, “Alpha Music”!

Музиката към “Недей ме вини” е дело на Галин и Десита. Аранжиметът е на Павел Казаков и BuJaa Beats. Текстът е написан от Станислава Василева, Галин, Десита, Маджуна и Адам. За видеото са се погрижили Виктор Костов и Христо Спиридонов. Специална роля във видето има и Миглена Каканашева – Мегз, която в колаборация с “Alpha Music”, създадоха хитовият бранд “I-AM”.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *