• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

“Night Club The Moon” открива сезона с хитовата Емануела

ByПетър Ангелов

авг. 25, 2020

Мега звездата на фирма “Пайнер” и ефира на телеизия “Планета” – Емануела, ще има честта да открие сезона в най-добрият и предпочитан нощен клуб в Югозападна България, а именно “Night Club The Moon”.

Старта на есенният сезон е на датата 2-ри септември, а ослепителната Емануела ще се погрижи да направи едно незабравимо парти за всички посетители на топ клуба.

Емануела е изключително чест гост на “Night Club The Moon”, защото клубът е лидер на нощният живот в България и канят само най-големите и актуални звезди от родният шоубизнес.

С тоталните си хитове, Емануела ще направи незабравимо откриване на сезона в Благоевград, а от своя страна “Night Club The Moon” ще зарадват посетителите си с много промоции и обслужване на световно ниво!

Ето как Емануела успява да напрви истински фурор в топ клуба на Югозапада..

А меломаните с нетърпение очакват новият проект на любимата Емануела, а дали няма да представи ново парче на сцената на “Night Club The Moon” – предстои да разберем. Певицата е готова с новият си проект “Направо в коша” по музика и аранжимент на Деян Асенов и текст на Александър Попов и Петър Петров, а феновете нямат търпение да видят и чуят бъдещит хит.

Изживейте магията на “Night Club The Moon” със специалният гост Емануела на 2-ри септември.

Телефон за резервации: 0887 35 35 25

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *