• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Planeta 4K – Виж музиката!

ByПетър Ангелов

сеп. 17, 2020

С вяра, надежда и много любов в днешния празничен ден телевизия „Планета“ реши да стартира експерименталното излъчване на своя нов телевизионен канал Planeta 4K. Както личи от наименованието, съдържанието на програмата ще бъде изцяло в Ultra HD 4K резолюция. Така новата телевизия ще стане първата в България и на Балканите, която ще предложи на своите зрители изживяване с най-доброто качество.

От своето създаване през 2001 г. телевизионните канали с марката „Планета“ са се отличавали с перфектното качество на картина и звук. Преди 10 години „Планета“ създаде първия български телевизионен канал „Планета HD“, който се оформи като един от пилотните проекти в този телевизионен стандарт. Днес, 10 години по-късно, High Definition телевизията не е иновация, а закономерност, затова желанието ни е да приемем ново предизвикателство и да създадем първия в България телевизионен канал в Ultra HD 4K формат с изцяло собствено съдържание. За целта вече сме подали необходимите документи в СЕМ и очакваме тяхното решение, за да стартираме цялостната програмна схема.

„Пайнер Медиа“ ООД е готова да стартира телевизионния канал Planeta 4K, защото разполага с достатъчен обем оригинална собствена телевизионна продукция в Ultra HD 4K формат. От 2014 г. цялата нова музикална продукция на телевизия „Планета“ се заснема в Ultra HD 4K формат и вече имаме видеоклипове и музикални предавания за старта на една пълноценна телевизионна програма. Неслучайно и слоганът на Planeta 4K е „See The Music / Виж музиката“, защото зрителите ще могат да почувстват със сетивата си телевизионното качество, което заслужават.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *