• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Прощаваме се с бившата водеща на  „Огледала“ – Гери Конова в неделя

Гергана Конова или по-популярна като бившата водеща на „Огледала“, загуби битката с рака на 38 годишна възраст. Новината за смъртта ѝ потресе всички, които познаваха и обичаха Гери.

Поклонението ще се състои на 3-ти януари (неделя) от 10:30 часа в църквата „Света София“. Информацията дойде лично от социалните мрежи на популярният и уважаван медиен експерт Атанас Лазаров.

Ето какво написа той.

„Имаме си ангел на небето. Нашата мила приятелка Гери, напусна този свят. Пиша ви всичко това с цел да ви уведомя и помоля  всички, които обичат и уважават Гери да дойдат да си вземат последно сбогом с нея.
Тя много щеше да се радва да ни види всички заедно.  Това е и молбата на съпруга и роднините й. Да я изпратим заедно в последния й земен път. Поклонението ще се състои в неделя 3-ти януари от 10.30ч в църквата „Света София“ (до Ал. Невски). Моля, предай това съобщение на  всички, които са познавали Гери през годините.Нека се съберем и да я усмихнем, макар и от небето. Благодаря!“

Както сами можете да видите, Атанас Лазаров не успя да скрие мъката и болката за загубата на неговата близка  приятелка.

Припомняме Ви, че бившата моделка на „Визаж“, почина на 26 декември. Битката ѝ с рака продължила повече от година, но за съжаление, красавицата не успя да я спечели.

Изказваме съболезнования на близките и познати на Гери.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *