• вт. апр. 16th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

PR на годината 2020 е звездният Атанас Лазаров

Късно снощи на метри от морския бряг за XXVI поредна година на официална бляскава церемония креативният моден дизайнер Красимир Недялков връчи Годишните награди за мода, стил и бизнес – Варна 2020.

“Голямата награда “PR на годината 2020” е здраво в ръцете ми! Една награда, която посвещавам на покойния ми баща Илия. Знам и съм убеден, че ме гледа и се гордее отгоре 🏆 Благодаря ви Krasimir Nedjalkov, Yanenka Luytskanova, Biofresh Rose Oil, че сте да мен! Варна винаги ме е вдъхновявала за работа и почивка”, сподели в своя профил Атанас Лазаров.

Годишните награди за мода, стил и бизнес – Варна 2020“Човек на 21 век” и “Знаменитост на годината” са другите отличия на г-н Атанас Лазаров, който носи зад гърба си 15 годишен опит в сферата на модата, лайфсайла и туризма. В специално селектирани 30 категории бяха връчени статуетки на: дизайнер на годината, модна къща на годината, модел и фотомодел, фотограф, стилист, пиар, хореограф, актьор, певец и др.
Страхотната обстановка на MOONLIGHT се превърна в сцена на модата и красотата. Престижните награди се провеждат по идея на креативния Красимир Недялков, единственият български дизайнер подгрявал Пако Рабан на ревю в София.Водещ на церемонията бе харизматичният Кирил Аспарухов – носител на ,,Златен век-сребърен печат на Симеон Велики“, отличие от Министерството на културата.

Сред наградените на официалната церемония се откроиха Яненка Люцканова и тв легенда Краси Минев, Цветан Ананасов, Виолета Донкова, Мира Матеева и Ники Колев.

Годишните награди за мода, стил и бизнес – Варна 2020

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *