• вт. апр. 30th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

PR на годината отново здраво в ръцете на Атанас Лазаров

ByПетър Ангелов

мар. 31, 2024

Кристина Димитрова, Шеф Никола Симеонов “ На кафе”, Наталия Кобилкина,Силвия Джагарова,Ирина Папазова,Пейо Пеев, Светла Дукатева и Ани Карагеоргиева си тръгнаха с награди от 30-ти юбилейни награди за Мода, шоу и бизнес.

PR-ът на звездите Атанас Лазаров бе сред отличените на юбилейните 30-и награди за мода, шоу и бизнес, организирани от дизайнера Красимир Недялков. Атанас Лазаров, който е от Пиринския край, успя да изгради зашеметяваща кариера. Затова не е и никаква изненада, че вече няколко години именно той получава наградата „PR на годината“, а преди време бе отличен и за „PR на десетилетието“, пише PRofile interantional. 

Атанас Лазаров наскоро успешно и смело стъпи и на музикалната сцена със своята сценична половинка Галя Георгиева и създадоха заедно „Дует с кауза”, за да са полезни и да информират хората за репродуктивните проблеми, борят се и за повече българска музика в националния ефир. 

Личности като Енджи Касабие, Благой Георгиев, Андреа и други се доверяват на Атанас Лазаров и вече близо 20 години той изпъква със собствен почерк и идеи, които реализира повече от успешно.

Освен с публичните комуникации, концерти и турнета, PR-ът Лазаров е автор и тв продуцент на екзотичното травел шоу „Дестинации”, чийто проект пуска съвсем скоро с нов екип и нови вдъхновяващи идеи за пътувания по света.

В далечен и екзотичен Занзибар заедно с Мария Силвестър и д-р Венета Павлова зарадваха с над 70 кашона с подаръци за най-малките деца без родители от сирипиталището Бу Бу Бу. 

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *