• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Огромен успех за Преслава и двата Mashup-а, феновете искат и трети

Само преди броени, премиера направи и вторият Mashup на мегазвездата на музикална компания „Пайнер“, а именно Преслава.а

Първият Mashup на хитовата и обичана изпълнителка се превърна в истински хит, а по всичко личи че и вторият ще се радва на голям успех.

Феновете са изключително впечатлени от Mashup-ите на гласовитата Преслава, като признават че, с нетърпение очакват да видят дали ще има и трета част. Те са благодарни, че в условия на пандемия, любимката им не е забравила за тях и не спира да ги радва и да ги изненадва.

Двата, Mashup-а се радват на невероятно голяма гледаемост, която нараства с всяка изминала минута. Певицата отново показа че е номер едно, дори и с Mashup.

Всъщност, меломаните признават че са в трепетно очакване и на нов хит от тяхната любимка, а дали скоро предстои премиерата на такъв, предстои да разберем. Феновете споделят още, че много им липсват срещите с тяхната любимка и вярват че съвсем скоро, отново ще могат да се забавляват заедно с нея на клубните ѝ и концертни изяви.

Можете да последвате Преслава в:

Facebook страница

Instagram

YouTube канал

TikTok

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *