• чт. юли 11th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Ключова промяна в BOA – Beast Or Angel Велинград

ByПетър Ангелов

юни 22, 2024

Нови изненади и още повече забавление – това е обещанието, което дават новите собственици на клуба. Това е голямо дружество от Варна, чието име все още не е разкрито. Ясно е едно – те са поели ангажимента да вдигнат още повече нивото на нощния живот в града, продължавайки традицията, заложена от бившия собственик Иван Златанов, който установи нови стандарти за забавленията в курорта.

От BOA – Beast Or Angel обещават да продължат да ви срещат с любимите изпълнители и да предложат забавления до зори.

Клуб BOA във Велинград е известен със своята ексклузивност и модерен дизайн, предлагайки незабравимо преживяване на своите гости. Със своите впечатляващи светлинни шоута и висококачествена звукова система, клубът се утвърди като едно от най-предпочитаните места за нощен живот в региона.

BOA – Beast Or Angel бе грандиозно открит със специалното участие на единствения и неповторим Азис.

Още от самото начало бе дадена заявка за нещо ново и различно. За кратко време клубът се превърна в пример и еталон за много нощни заведения, както във Велинград, така и в други места в страната, които постепенно приложиха стилът и класата на BOA – Beast Or Angel. Поредното доказателство, че клубът е абсолютен лидер и иноватор в нощният живот.

И това е само началото…

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *