• чт. мар. 28th, 2024

Revolut пуска функция за онлайн плащане с едно кликване – Revolut Pay

ByПетър Ангелов

сеп. 12, 2022

● Revolut Pay е нова функция, която позволява на потребителите да плащат на онлайн каса само с едно кликване
● Revolut Pay предлага бързо, сигурно плащане с едно щракване и опции за печелене на кешбек, осигурявайки най-доброто в класа изживяване при плащане за потребителите

Revolut, глобалното финансово супер приложение с над 20 милиона клиенти на дребно, днес стартира Revolut Pay – нова сигурна онлайн функция за плащане, която позволява на търговците от Обединеното кралство и ЕИП да представят „Revolut Pay“ като метод на плащане.

Revolut Pay цели да наруши платежната екосистема, като прави пазаруването онлайн още по-лесно, тъй като улеснява директните плащания, като същевременно осигурява най-добрата в класа си сигурност за потребителите на Revolut: плащанията ще бъдат валидирани чрез защитени функции като Face ID или отключване с пръстов отпечатък и без номерът на сметката да бъде споделян. Това от своя страна ще помогне за предотвратяване на измами и ще запази средствата на потребителите в безопасност, докато пазаруват.

Revolut Pay е бърз, безпроблемен и сигурен метод за плащане онлайн или на мобилно устройство. Потребителите могат да плащат само с едно щракване и да печелят връщане на пари при покупки, докато харчат. Съществуващите потребители на Revolut могат да използват Revolut Pay и да плащат чрез запазени карти или директно чрез баланса на акаунта си в Revolut. Потребителите, които не са Revolut, могат да плащат също толкова лесно, като използват запазени карти Mastercard или Visa, издадени от други доставчици.

Revolut Pay ще реши проблемите както за продавачите, така и за купувачите: онлайн търговците губят до 80% от продажбите си поради това, че клиентите изоставят пазарските си колички. Купувачите често цитират дълги и объркващи процеси на онлайн плащане и ограничен избор на методи на плащане като причини да напуснат уебсайт, преди да направят покупка. Revolut Pay ще намали изоставянето на количката с бързото си и безпроблемно плащане.

Търговците на Revolut Pay могат да приемат плащания с ниски такси в повече от 20 валути. Revolut Pay следва пускането през юли на Revolut Reader, платежен терминал за четец на карти, както и пускането на платформата за приемане на плащания на Revolut през 2020 г., за да могат предприятията лесно да приемат плащания.

От стартирането на Revolut Business през 2017 г., Revolut разработи 20 продукта, предназначени да дадат възможност на бизнеси, които искат да увеличат реализациите и по-ефективно управление на финансите. Revolut Pay вече се използва от търговци, включително Shopify, Prestashop, WH Smith и Funky Pigeon, и ще стане достъпен за повече доставчици през следващите месеци, включително Club L London и компанията за резервации на полети FlyGo.

Revolut Pay се захранва изцяло от платежната технология на Revolut и е стъпка към изграждането на платежната екосистема на Revolut, чрез която Revolut позволява транзакции между клиенти на дребно и бизнес клиенти. Новото решение за директни плащания на Revolut също ще осигури по-ниски такси за своите бизнес клиенти.

Николай Сторонски, основател и главен изпълнителен директор на Revolut споделя:
Със своята скорост, удобство, сигурност и ниски цени, Revolut Pay дава на търговците конкурентно предимство в бързо разрастващ се пазар за електронна търговия. В Revolut непрекъснато се стремим да направим по-бързо, по-лесно и по-евтино за търговци от всякакъв мащаб да приемат плащания, където и да се намират, и да направим плащането по-удобно и сигурно за клиентите. Ето защо пускаме Revolut Pay.

Функциите на Revolut Pay включват:
● Нов начин за плащане, който е бърз и безпроблемен
● Най-добрата в класа сигурност, използвайки двуфакторно удостоверяване, когато е необходимо
● Ниски такси за транзакции без скрити или месечни такси
● С Revolut Pay средствата ще бъдат уредени директно в акаунта на Revolut Business на търговеца в рамките на 24 часа без допълнителни разходи (в сравнение с фирмите, които обикновено получават средства, уредени в сметката си за до седем дни и трябва да плащат за по-бързо пристигане на средства)
● МСП могат да добавят Revolut Pay към уеб и мобилни страници за плащане и да бъдат готови за минути чрез нашите лесни за инсталиране добавки
● За по-големи фирми и стартиращи фирми, Revolut Pay има набор от лесни за интегриране приставки API и SDK (Комплекти за разработка на софтуер), които позволяват на предприятията да започнат да работят за няколко дни
● Възможност за стимулиране на клиентите с кешбек за техните покупки

Revolut Business е финансово суперприложение без граници за бизнеса – бързо подобрява начина, по който стартиращите, разрастващите се и големите предприятия приемат и извършват плащания, контролират разходите и овластяват своите екипи. Нашата мисия е да помагаме на компаниите да правят бизнес в световен мащаб, от първия ден, отвсякъде. Стартирала през 2017 г., днес стотици хиляди фирми разчитат на Revolut Business като своя платформа за растеж и 100 милиарда GBP транзакции са обработени от стартирането на бизнес линията. revolut.com/business

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *