• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Revolut дава тласък на пътуванията по света, като пуска пазар с над 300 000 екскурзии, дейности и атракции

ByПетър Ангелов

юли 14, 2023

● Пакетът от продукти за пътуване на Revolut току-що се разшири. Заредете пътуването си с екскурзии, дейности и атракции по целия свят с помощта на „Преживявания“
● Достъпни за клиентите в Обединеното кралство и Европа, над 300 000 Преживявания очакват да бъдат разгледани – от полети с балон с горещ въздух до разходки с гондола
● Клиентите могат да получат до 10% незабавно възстановена сума без усилие, в зависимост от техния план на Revolut

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ REVOLUT СЕГА

Revolut, глобалното финансово суперприложение с повече от 30 милиона клиенти по целия свят, стартира „Преживявания“ – пазар за екскурзии, дейности и забележителности в приложението, който дава възможност на потребителите да резервират своите туристически преживявания директно в приложението Revolut и да получат до 10% възстановена сума (прилагат се правила и условия), изгодни цени и без такси за резервация, начислявани от нас. Така че разполагате с повече пари за времето, когато сте далеч.

На разположение на клиентите на Revolut в Обединеното кралство и Европа, Преживявания е най-новото допълнение към пакета от продукти за пътуване на суперприложението. Независимо дали искате да се насладите на силуета на Париж от Айфеловата кула, да прекосите скалистата пустиня Агафай на гърба на камила или да се потопите в термалните бани на Будапеща, можете да избирате от над 300 000 Преживявания.

За да започнат да правят резервации, съществуващите клиенти могат да отидат в „Център“ и да щракнат върху раздела „Преживявания“ в приложението Revolut. Новите клиенти могат първо да изтеглят приложението Revolut на смартфоните си от Google Play или Apple Store и да се регистрират, за да получат незабавен достъп до Revolut Преживявания.

Клиентите могат да търсят места, атракции и преживявания с помощта на филтри, за да открият идеалния ден за разходка, и да резервират редица свободни часове и дати. Клиентите плащат за Преживяванията, като използват сметката си на Revolut, а възстановената сума се изплаща незабавно след успешното завършване на резервацията. Клиентите могат да получат 3% възстановена сума за плановете Standard и Plus, 5% възстановена сума за план Premium, 10% за плановете Metal и Ultra.

Наборът от продукти на Revolut е най-добрият спътник при пътуване, тъй като клиентите могат да резервират настаняване чрез раздела „Престои“, да си поделят сметките за групови пътувания, да обменят валута в над 30 валути, а в зависимост от плана на Revolut е включена и застраховка за пътуване.

Миналата година по това време по-голямата част от държавите в Европа наскоро премахваха ограниченията за пътуване, наложени поради Covid, което доведе до ръст на пътуванията. Тази година обаче данните на Revolut разкриват, че интересът към почивки все още се увеличава, тъй като броят на хората в Обединеното кралство, които харчат за туристически атракции, е нараснал с 9% на годишна база (май 2023 г. спрямо май 2022 г.).

Christopher Guttridge, генерален мениджър на продуктите за начин на живот в Revolut, казва: „Знаем, че новите преживявания са най-хубавата част от почивката. Ето защо се радваме да предложим на нашите клиенти от Обединеното кралство и ЕИЗ достъп до най-големия пазар за екскурзии, дейности и атракции в света със стартирането на Revolut Преживявания.

Преживявания се присъединява към нашия набор от туристически продукти, докато продължаваме да предлагаме постоянни иновации, насочени към удовлетворяване на нуждите на нашите клиенти за подсилване на пътуванията си – включително наеми на ваканционни жилища, хотели, застраховка за пътуване и обмяна на валута. Като глобално финансово суперприложение, ние продължаваме да правим революция в пътуванията, като помагаме на нашите клиенти безпроблемно да опознаят света.“

Разширяването на набора от продукти за пътуване на Revolut идва, след като неотдавна беше пуснат новият върховен план за членство – Ultra, който предлага застраховка „Отмяна по всякаква причина“. На членовете на Ultra ще бъдат възстановявани до 5000 GBP/ 5000 EUR годишно за полети, влакове, настаняване или събития (прилагат се правилата и условията на застраховката).

За Revolut

Създаваме първото в света истински глобално финансово суперприложение. През 2015 г. Revolut стартира в Обединеното кралство, предлагайки парични преводи и обмен. Днес 30 милиона клиенти по света използват десетки иновативни продукти на Revolut, за да извършват над 400 милиона трансакции месечно.

Чрез нашите лични и бизнес сметки помагаме на клиентите да подобрят финансовото си здраве, даваме им повече контрол и свързваме безпроблемно хората по целия свят.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *