• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Revolut стартира нови образователни курсове за криптовалута Algorand

ByПетър Ангелов

юни 29, 2023
  • Revolut предлага нов Crypto курс „Learn & Earn“ на своите клиенти в Обединеното кралство, ЕИП, за да подобрят знанията си за криптовалутите
  • Чрез този курс клиентите ще научат и ще открият повече за Algorand, блокчейн от слой 1, създаден да поддържа приложения в реалния живот, които могат да създадат икономика без граници
  • С добавянето на този курс новите крипто потребители вече могат да печелят до £/€15 от всички курсове Revolut Learn and Earn
  • Клиентите на Revolut вече могат да търгуват с над 110 индивидуални токена и 12+ крипто колекции

ЛОНДОН, 28 юни 2023 г. – Revolut, глобалното финансово супер приложение с повече от 30 милиона клиенти по целия свят, прави още една крачка напред към своята мисия да предоставя на клиентите най-добрите финансови продукти и услуги, за да управляват парите си. Финансовото суперприложение разширява своето образователно предложение за крипто-ентусиастите в Обединеното кралство и ЕИП с шести курс Learn & Earn, този път посветен на Algorand, блокчейн от ниво 1, създаден за решаване на проблеми от реалния свят в мащаб.
Курсовете Learn & Earn са създадени, за да помогнат на клиентите да подобрят знанията си за криптовалутите и свързаните с тях теми. Пет курса вече са достъпни от приложението Revolut: Crypto Basics, Polkadot, 1Inch, Polkadot Bonus курс и Avalanche. Въздействието на функцията беше признато от второто издание на доклада Pulse, издаден от консултантската компания за финансови технологии 11FS. Revolut Learn and Earn бе избран за „най-добрата звезда на криптовалутите“ през 2022 г. заради своя „забавен и прост подход“.
Ключови концепции и характеристики на блокчейн Algorand
Родният токен на платформата Algorand, ALGO, е една от най-новите криптовалути, предлагани на крипто общността на Revolut. Може да се използва за извършване на всякакви транзакции в екосистемата на Algorand. Токенът се използва и за плащане на такси за транзакции, поддържане на мрежата и на dApps за покупки в приложението и достъп до функции.
Създаден през 2017 г. от лауреата на наградата Тюринг, Силвио Микали, Algorand може да изпраща всеки цифров актив (като NFT или криптовалута) или да изпълнява интелигентен договор за 3,7 секунди или по-малко. Освен това е мащабируем, което означава, че без значение колко натоварена е мрежата, потребителят все пак ще получи тази висока скорост.
Algorand използва механизъм за консенсус Pure Proof of Stake (PPoS). Това е надграждане на Proof of Stake (PoS), използвано от много други блокчейни. Доказателството за залог изисква тези, които поддържат мрежата, да заключват токени като обезпечение, за да проверяват и обработват транзакции. С PPoS на Algorand токените са достъпни във вашите портфейли по всяко време и потребителите, които отговарят на изискванията, се избират на случаен принцип, за да проверят транзакциите. PPoS е по-устойчив от PoS, защото изисква много по-малко изчислителни ресурси.
От курса на Algorand клиентите ще научат основите на неговата криптография чрез два урока:
● Урок 1: Въведение в Algorand. Клиентите ще открият какво представлява консенсусният протокол на Algorand и как работи. Също така, урокът обяснява как Algorand се различава от другите блокчейни, използвайки PPoS.
● Урок 2: Algorand и устойчивост. Устойчивостта е в основата на PPoS протокола на Algorand. Участниците ще научат за въглеродния отпечатък на Algorand и глобалната енергия, необходима за осигуряване на мрежата Algorand, която е известна като зелената блокчейн заради ниската си консумация на енергия. Потребителите могат също така да открият как Algorand си партнира с глобални организации за компенсиране на въглеродните емисии и кои индустрии изграждат реални решения на Algorand.

Как да купувате и продавате криптовалути на Revolut?

Revolut ще продължи да добавя още курсове в секцията „Научете и печелете“, като си партнира с някои от най-добрите крипто проекти, за да придобият по-добро разбиране на концепциите и технологиите, които са в основата на индустрията и да им дадат безопасен достъп до нови инструменти и услуги.

Revolut Ltd, компания, установена в Обединеното кралство, предлага широка гама от финансови продукти чрез своето финансово суперприложение, а крипто е все по-популярна функция.

Има няколко начина да купувате и продавате крипто на Revolut. Клиентите могат да настроят стоп или лимитирана поръчка, така че да не се налага да измерват времето на пазара, или да използват функцията за повтаряща се покупка, за да осреднят волатилността. Клиентите могат също така да събират всяка резервна промяна в криптовалута по свой избор. Клиентите вече могат да инвестират в повече от 110 криптовалути на Revolut или в 12+ крипто колекции, като токените по една и съща тема или технология са групирани в една и съща колекция.

Като част от нашата цел да бъдем най-безопасното място за търговия, използване и научаване за крипто, Revolut редовно комуникира с клиентите, че крипто токените са променливи активи и цените могат да се променят бързо. Revolut вярва в разширяването на достъпа до крипто и също така признава, че може да не е подходящо за всеки, така че компанията насърчава своите клиенти да проучат различните криптовалути и рисковете и възможностите, преди да купуват или продават. Клиентите трябва да прегледат независими източници и да научат разликите между токените, както и да вземат предвид лични обстоятелства при покупка или продажба на крипто.

Криптовалутите са нерегулирани. Средствата не са защитени от компенсационни схеми и цената им е изключително нестабилна. Може да се дължи данък върху печалбите.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *