• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Revolut пуска на пазара Ultra: най-добрата платинена карта, която поставя началото на нова категория луксозен начин на живот в Обединеното кралство и Европа

ByПетър Ангелов

юни 26, 2023
  • Над 430 000 клиенти на Revolut в Обединеното кралство и ЕИЗ, от които над 7000 в България, се регистрираха в списъка на чакащите за Ultra след първоначалното му обявяване през зимата. Те постепенно ще бъдат поканени да отключат най-добрия план на Revolut, при наличност.
  • Ultra е новото ексклузивно членство от най-високо ниво на Revolut, което е над съществуващите планове Plus, Premium и Metal. Ultra е насочен към нарастващ потребителски сегмент от амбициозни изследователи, които се интересуват от луксозен начин на живот.
  • Клиентите, които се включат в списъка на чакащите и изберат годишната такса от 1080 лв. на година, ще получат 5% възстановена сума за покупките си през първия месец (с ограничение до цената на месечния план).
  • Пътуване от световна класа: достъп до над 1400 летищни салона, възстановена сума от хотели, неограничен обмен на валута без такси през делничните дни и застраховка „Отмяна по каквато и да е причина“ издигат пътуванията на друго ниво.
  • Несравними облаги за начина на живот: карта с платинено покритие, денонощна поддръжка за членовете с услугата за обратно обаждане на английски език, неограничени международни парични преводи без такси за превод и достъп до абонаменти с партньори като Financial Times, WeWork, ClassPass, NordVPN и други, които осигуряват на членовете на Ultra персонализирано преживяване всеки ден.
  • Възможности на ново ниво: потребителите ще се радват на намалени такси на Revolut за търговия с криптовалути.
  • План за работа в цял свят: фрийлансърите и потребителите на Revolut Pro ще могат да се възползват от 1,2% възстановена сума за плащанията си с карта Pro.

 

 

Лондон, 26 юни 2023 г. – Revolut, глобалното финансово суперприложение с 30 милиона клиенти по целия свят, стартира новия си върховен план за членство – Ultra. С над 430 000 души в списъка на чакащите в Обединеното кралство и Европа, от които над 7000 в България, този нов план от най-високо ниво може да се похвали с изключителни екстри и има за цел да постави началото на нова категория изискан лукс.

Платинен начин на живот

Когато трябваше да създаде най-ценната си карта, Revolut имаше предвид само едно – платина.

Картата с платинено покритие говори сама за себе си и идва с разширен списък от елитни облаги, включително абонаменти за партньори на Ultra като Financial Times, NordVPN, WeWork, ClassPass и други, неограничени международни парични преводи без такса, 1,2% възстановена сума за Revolut Pro и денонощна поддръжка за членовете.

Картите Ultra ще бъдат единствено Mastercard, което е още един важен етап от партньорството, с което Mastercard подкрепя разрастването на Revolut.

Ultra също така предлага защита при покупки до 10 000 GBP/EUR годишно за откраднати или повредени артикули в рамките на една година от покупката, защита при отменени събития до 5000 GBP/EUR и защита при възстановяване на средства в размер на 600 GBP/EUR за допустими покупки в рамките на 90 дни от покупката (прилагат се правилата и условията на застраховката).

 

Най-добрият в класа си придружител за пътуване

Ultra е проектиран да бъде най-добрият придружител при пътуване, като прави всяка стъпка от пътуването по-гладка. Членовете на Ultra ще имат неограничен достъп до над 1400 летищни салона по света, които включват храна, напитки и изключително обслужване. А ако плановете за пътуване се променят, Ultra предлага застраховка „Отмяна по всякаква причина“. Това дава на клиентите свобода и гъвкавост при пътуване и е на стойност 960 лв. на базата на очакваната активност при пътуване. Независимо от причината за отмяна, членовете на Ultra ще получат обратно до 5000 £/5000 € годишно за полети, влакове, настаняване или събития (прилагат се правилата и условията на застраховката).

Притежателите на Ultra акаунти ще могат да пътуват спокойно по света, като знаят, че разполагат с медицинско и стоматологично покритие за спешни случаи в цял свят, включително и за зимни спортове. Застраховката за пътуване Ultra включва и покритие за самоучастие за наем на автомобил, изгубен или повреден багаж, закъснели полети и лична отговорност (прилагат се правилата и условията на застраховката).

 

Освен това членовете на Ultra, които резервират настаняване с Revolut Престои (функцията на Revolut за резервиране на настаняване), ще получат до 10% възстановена сума. Клиентите на Ultra могат да харчат като местни жители с неограничен обмен на валута в над 30 валути и да прехвърлят неограничени суми пари при изгодни обменни курсове, без такси между понеделник и петък. Клиентите получават и възможност за теглене от банкомат на 2000 GBP/EUR без допълнителни такси, начислявани от Revolut в световен мащаб, като спестяват такси на стойност над 40 GBP* годишно.

Абонаментни пакети за изживявания, свързани с престижен начина на живот

Ultra също така позволява на клиентите да получат достъп до върховен абонаментен пакет, който обединява редица членства на брандове в едно. Тази оферта е уникална за пазара, с функции и облаги за начин на живот, които, ако се използват пълноценно от клиента, на практика ще възвърнат стойността на плана за клиентите. Те включват достъп до абонаменти на брандове, сред които Financial Times Premium, 3 входа на месец с WeWork, 20 кредита на месец с ClassPass, план NordVPN Complete и други – с обща стойност на дребно от над 1800 лв.* на година.

Отключете потенциала за благосъстояние

Ultra предлага и най-добрите лимити за благосъстояние от Revolut: Таксите за криптовалути също са намалени с 0,49% за криптосделка спрямо 1,99% при план Standard (Криптовалутите не са регулирани или защитени. Стойността може да се понижи. Може да се дължи данък).

 

Постижим лукс

Цената на Ultra е 1080 лв. на година за клиенти от България (подробности за таксите на Ultra) за достъп до този невероятен набор от предимства, които предлагат до 6300 лв. в облаги в замяна, включително ексклузивни облаги, свързани с начина на живот и пътуванията.

Освен това клиентите, които се присъединят към годишния план чрез списъка на чакащите, ще получат 5% възстановена сума за покупките си през първия месец (ограничена до цената на месечния план, прилагат се правила и условия). След този първоначален период членовете на Ultra могат да получат до 0,1% възстановена сума в рамките на Европа и Обединеното кралство и 1% навсякъде другаде по света. И накрая, но не на последно място, фрийлансърите и потребителите на Revolut Pro ще се радват на 1,2% възстановена сума за плащанията си с карти Pro.

 

Tara Massoudi, генерален мениджър на премиум продуктите в Revolut, заяви: „Все повече наши клиенти се интересуват от продукти за пътуване, начин на живот и инвестиции, които предлагат най-добрите преживявания. Този нарастващ потребителски пазар предефинира лукса, като го прави по-функционален и присъстващ в ежедневието. Те искат да изградят стабилен пасивен доход, но и да се наслаждават на живота, да са в крак с най-новите тенденции и да пътуват по света.“

„В отговор на настояването на нашите клиенти стартираме това ново членство, което си представяме като най-добрия придружител за пътуване и начин на живот. Revolut е подготвил уникално по рода си предложение, което няма аналог в Европа. Тази уникална карта и план за членство в крайна сметка са създадени за тези, които се наслаждават на по-изтънчените неща в живота.“

Scott Abrahams, изпълнителен вицепрезидент Партньорства с канали в Mastercard, добави: „Това уникално премиум предложение ще свърже клиентите на Revolut с любимите им предимства при пътуване и начин на живот. Това е най-новият етап от нашето партньорство, което създава иновативни продукти и сигурни и безопасни начини за разплащане на клиентите на Revolut.“

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *