• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Лияна

ByПетър Ангелов

сеп. 11, 2020

Днес рожден ден празнува, едно от най-красивите и нежни представителки на България, а именно неповторимата Лияна!

Талантливата изпълнителка на “Съни Мюзик” и “Фен ТВ”, е сред най-обичаните певици от поп-фолк жанра. Лияна има собствен почерк в музиката и въпреки музикалните паузи които направи през годините, певицата си е все така на челни позиции в поп-фолка и представя само хитове.

След поредната музикална пауза, Лияна се завърна ударно с “Принцеса”, “Любов”, “Шамар”, а актуалният ѝ сингъл “Момичето” буквално покори сърцата на всички и се радва на топъл прием.

Лияна винаги е била в перфектна форма!

Феновете са красивата Лияна са в трепетно очакване на новият ѝ проект, който ще бъде много интересен, защото отново нежната изпълнителка ще вложи сърце и душа и ще зарадва многобройните си почитатели.

Лияна е изключотелно успешен артист, жена, майка и се справя отлично със всичко! С дъшеря ѝ Дениз ще помислите че са сестри, а не майка и дъщеря.. Певицата има поа-скоро приятелски отношения с дъщеря си, което е похвално!

Скъпа Лияна, знаеш колко много те обичат феновете ти, колко много те подкрепят и колко много значиш за тях! Нашият екип иска да ти пожелае да бъдеш все така красива, талантлива, хитова, здрава, успешна, обичана и обичаща.. Заслужаваш цялото щастие и любов на света! Пожелаваме ти също дълголетие, да можеш да се рдваш на успехите на също толкова красивата и успешна Дениз.

Нямаме търпение за новият ти проект!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *