• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана поздрави Деси Слава за новият проект „Поне един живот“

ByПетър Ангелов

дек. 28, 2020

Един от най-мощните гласове в България – Роксана, не спести суперлативи за новият проект на ангелогласната Деси Слава. Премиерата на „Поне един живот бе преди няколко часа“, а песента достигна до сърцата на меломаните и те не крият че са влюбени в нея.

Такъв е случаят и с Роксана, която написа коментар от официалният си YouTube канал коментар под новото видео на Деси Слава.

„Една красива песен на една голяма певица“ – това написа Роксана, а по този начин похвали не само новият проект на Деси Слава, а и самата нея.

„Благодаря ти, Рокси! Успех и на твойте проекти. Супер си!“ – не закъсня отговорът и на Деси Слава, която също похвали както Роксана, така и нейните проекти.

По този начин, Роксана и Деси Слава демонстрираха едни топли отношения, каквито трябва да има между колежки.

Неотдавна, Роксана представи балканската си колаборация „Kazna“ с популярният и талантлив Ваня Лакатош, а малко след това, в официалният YouTube канал на звездата, премиера направи и турбо хита „Кралица“. Меломаните споделят че са в очакване на Новогодишният лайв концерт на изпълнителката, който ще направи своята премиера на 31-ви декември, точно в 20:00 часа.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *