• вт. апр. 23rd, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана: Кои сте вие, че ще решавате кога да ядат децата ми?

ByПетър Ангелов

юли 10, 2020

Звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия „Планета“ – Роксана, се включи на живо в социалната мрежа Фейсбук, като коментираше новите противоепидемични мерки и съответно отговаряше на въпросите на многобройните си почитатели.

Певицата бе една от малкото родни изпълнители, които не се страхуват да изразят своето мнение! Нейните колеги Галин, Емануела, Ариа, Рени, DJ Дамян и други, също си позволиха да изкажат недоволството си съвсем открито.

Какво сподели хитовата изпълнителка, можете да видите и чуете във видеоклипа..

Най-ярко се откроиха думите на Роксана „Кои сте вие, че ще решавате кога да ядат децата ми?“.. Винаги всички сме се възхищавали на живота, който водят любимите ни изпълнители, но ето че сега, се оказва че той далеч не е толкова лъскав и перфектен. Подобно на всички, повечето имат кредити, ипотеки, лизинги и живеят под наем. Разбира се, може да взимат малко повече от средностатистическия българин, но парите си вървят по задължения, сметки и инвестиция в нови проекти.

НОВО:

https://www.vbox7.com/play:8ede3600d4

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

2 thoughts on “Роксана: Кои сте вие, че ще решавате кога да ядат децата ми?”
  1. роксана е мн права та ни е ще умер от глад не от вироси послушайте я и нека да се эемат някакви мерки не може така сеги има деца и раэходи а не работим от каде да ги эемем эа да си ги плаща ме няма от каде като не се работи нега да се эемат някакви мерки.

  2. Само искам да кажа че в германия на всички самоосигуряващи лица който не могат да работят като певци танцьори и от сорта бяха изплатени по 9хл.евро и продължават да им плащат до октомври там барове и дискотеки не работят .но хората не гладуват като нас .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *