• пт. мар. 29th, 2024

Стани новата дуетна половинка на Роксана

ByПетър Ангелов

юли 24, 2020

Една от най-големите звезди на музикална компания „Пайнер“, обяви нещо много интересно! Да, става въпрос за невероятната Роксана и конкурса ѝ „Пей с мен“.

Но какво всъщност е „Пей с мен“? Това е конкурс, а голямата награда е че победителя ще може да запише дует с Роксана! Играта се провежда изцяло по Viber и WhatsApp на номер 004915122109334. Конкурса се организира от самата изпълнителка и нейният PR – Алекси Маринов.

След като песента бъде записана, ще се снима и видеоклип, който ще се завърти по телевизия „Планета“! Звучи страхотно, нали? Нашият екип поздравява изпълнителката и нейният PR за идеята! Изключително добре измислено и определено се очаква голям интерес към конкурса!

Какви са правилата, в колко кръга ще бъде конкурса – това можете да видите в официалния пост на Роксана в социалните мрежи.. Във видеото е обяснено най-подробно за конкурса.

Нямаме търпение да следим и ние видеата и да видим колко талантлив е българският народ. Още веднъж поздравяваме за идеята Роксана и нейният PR.

В конкурса могат да очакват почитатели на изпълнителката от цял свят. Роксана е популярна с това, че има фенове навсякъде и се очаква много голям интерес!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *