• пт. мар. 29th, 2024

Роксана за Сузана Гавазова: Благодаря ти че беше част от моето щастие

ByПетър Ангелов

сеп. 4, 2020

Звездата на музикална компания “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” и “Planeta HD”, все още е в еуфория от случилото се на датата 31-ви август.

А нещата далеч не са малко! На този ден, красивата Рокси бе много щастлива, защото тогава бе абитуриентската вечер на нейният син, който вече е музикален продуцент. Припомняме Ви, че Роксана му подари музикалната компания “Grand Music Studio”. Освен това, красивата изпълнителка бе изключително развълнувана, защото тогава обяви и победителя в музикалният си конкурс “Пей с мен”. Конкурса спечели Силви, а голямата изненада бе че 6-мата финалисти, ще бъдат част от “Grand Music Studio”.

На събитието не липсваше и звездно присъствие, сред които бяха и Силвър, Ева-Марти, Саша Рико и Рико Бенд, Ваня Вълкова, Сашо Жокера, Сиси Атанасова, Джамайката, Юлия, Ваня Вълкова и други. Разбира се, гости имаше и от съседните държави в лицето на Dzambo Agusevi Orchestra и голямата Сузана Гавазова.

Ето какво сподели и самата Роксана за Сузана Гавазова:

Днес искам да започна денят си с едно голямо благодаря към голямата звезда от Северна Македония, Сузана Гавазова .

Прекраснице ,благодаря ти ,че дойде на празникът на моето дете , благодаря ти ,че беше част от моето щастие ,благодаря ти ,че вече си част от моите най близки приятели .

Говори ли сме няколко пъти , още толкова сме си писали ,но имам чувство ,че те познавам цял живот ,защото си невероятно чист и добър човек ,професионалист и прелестна певица . Бъди ,успешна, благословена ,здрава и много щастлива. Обичам те .

Феновете са изключително очаровани от близките отношения между двете звезди, а дори споделят че биха се радвали да чуят нещо съвместно между двете изпълнителки.

Междувременно, “Нека ме боли” превзе клубовете в страна и се радва на голям интерес от страна на меломаните. Те обаче очакват дуета на Роксана и Силви, както и дуета на Роксана и Ваня Вълкова. По всичко личи, че првицата се е активизирала и ще ни радва с много проекти. Но и това не е всичко! Всички сме в очакване на предстоящият албум на Роксана.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

One thought on “Роксана за Сузана Гавазова: Благодаря ти че беше част от моето щастие”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *