• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ROSSINI СТАНА РЕСТОРАНТ НА ГОДИНАТА

ByПетър Ангелов

дек. 3, 2021

“Ресторант на годината” стана ресторант Rossini по време на престижните награди “Business and Fashion Awards 2021”, които се проведоха в София на 29 ноември с тържествена церемония в х-л Маринела. Призът се връчва за високи постижения в сферата на ресторантьорството и иновациите в сектора с обслужване на клиенти.

„Тази награда означава, че труда ни през изминалата година е възнаграден. Ние винаги сме се стремели да бъдем най-добрите и тепърва предстои ресторант Росини да ви изненадва“, каза Жаклин Илиева – управител на ресторанта след като получи отличието. Тя допълни, че в началото на декември с три тематични събития ресторант Rossini ще открие новата си зимна градина с изцяло обновено меню.

По време на събитието „Business and Fashion Awards 2021” беше организиран и благотворителен търг за набиране на средства за фондация “Искам бебе” и каузата им за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми, които искат да имат дете. Ресторант Rossini дари бутилка вино на Амароне Класико Костасера /от лозята на наследниците на Данте Алигиери/, от специалната си селекция, която бе разиграна на търга.

Само за година от откриването си ресторант Rossini се превърна в любимо място на много от почитателите на италианската кухня. Още през март той беше първият български ресторант, който въведе дигитално меню, за да отговори на предизвикателствата и рестрикциите, възникнали от пандемията. Rossini се помещава в старинната къща на художника Петър Морозов на ул. Раковски 174 и предлага подбрани ястия от съвременната италианска кухня, както и богата колекция първокачествени италиански вина, селектирани от сомелиера Йордан Кирилчев.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *