• вт. мар. 19th, 2024

Румен Борилов подари на феновете си караоке версия на „Джакузи“

На 25 Януари, рожден ден празнува обичаният поп-фолк изпълнител Румен Борилов

Днес е роден един от най-актуалните към момента самопродуциращи се изпълнители, чието име безспорно става популярно след премиерата на тоталния попфолк хит „Хиляда пъти“, песен, която към днешна дата е регистрирала над 16 милиона показвания в най-голямата платформа за видеосподеляне, а именно YouTube.

Изпълнителят става на 32 години и не крие, че точно на този ден се чувства истински щастлив, защото именно това е денят, в които изобилстват хубавите изненади, моменти и емоции. Още от ранни зори, Румен получи хиляди честитки в социалните мрежи от приятели и фенове за своя личен празник.

Самопродуциращата се звезда получи и специални видео поздрави от колегите си в жанра – Александра, DJ Oskar, Сашо Жокера, бившите продуценти на Румен от музикалния лейбъл „Фентъзи Груп Медия“, също не пропуснаха да отправят своите благопожелания.

„Днес ставам на 32 години! Чувствам се много щастлив и пораснал … Имам всичко за което съм мечтал! Благодаря на Бог!!!“ – пише певецът в личния си Фейсбук профил.

 

На връх рождения си ден, Румен Борилов направи така, че всички, които го обичат, да запомнят и този негов личен празник, като подари на най-запалените си почитатели караоке версия на актуалния му хит „Джакузи“. Рожденикът обаче отправи и предизвикателство към феновете си – той иска от тях да запишат кратко видео, чрез което да демонстрират как пеят любимата им част от песента „Джакузи“ и да го споделят в социалните мрежи.

„Здравейте, приятели и фенове! По случай рождения ми ден искам да ви направя подарък – караоке версия на най-големия ми хит през изминалата година, именно песента ДЖАКУЗИ. Сега е ваш ред да ми направите подарък, запишете се как пеете любимата си част и споделете видеото на стената ми. Благодаря ви, Обичам ви!“ – споделя Румен.

 

Екипът на BgVipNews.eu честитим рождения ден на Румен Борилов и му пожелаваме само едно нещо, но от сърце – много здраве!

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *