• ср. апр. 24th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

„Сеньорита“ – новият любим музикален проект в YouTube

Песента на Ева-Марти завладя трендинг листата в YouTube

Седмица след премиерата си, новата песен на поп-фолк певицата Ева-Марти, а именно „Сеньорита“, завладя меломаните и се превърна в любимото им музикално заглавие. Песента е категоричен лидер в трендинг листата на най-големия портал за видеосподеляне с гледаемост от над 600 хиляди показвания.

Снимки: Румен Цветанов

Още с появата си, танцувалното парче „Сеньорита“ даде заявка за категоричен есенен хит. Интересното е, че още с появата си, видеоклипът на Ева-Марти успя директно да влезе в „Набиращи популярност“ в Ютуб, а към днешна дата той е заел втората позиция в трендинг листата.
Феновете от своя страна не пестят комплименти и виртуални аплаузи към Ева-Марти. Ето част от техните мнения: „Заради тази песен си струва да си направиш бърз тест пред дискотеката.“, „Тази песен е уникална, много ме кефи!“, „Цял ден я слушам и не ми омръзва. Браво, Ева.“, „Малеее, тонколоните ми гърмяяяяят! Уникален проект, браво!“.

А ето и какво написа в социалните мрежи самата изпълнителка: „Не спирам да получавам Вашите мили съобщения, а вашето мнение е важно за мен. Обичам Ви!“

Припомняме, че по музиката, текста и аранжимента към „Сеньорита“ е работил Румен Борилов. Като гост-музикант в парчето се включва Алекс Топлото. Видеото е дело на Райко Райков, а в ролята на режисьор влиза Цецо Андреев.

By Таню Загорчев

Таню Загорчев е нов автор в BG Vip News и се присъединява към сайта през 2021 година. Той е администратор на страниците в социалните мрежи на някои от най-популярните модели и изпълнители в България. Автор е на редица материали, отразяващи светския живот в България. През 2016 година пише за нашумелите за времето си сайтове Secret.bg и Live-magazine.eu, а през 2018 създава и става главен редактор на интернет таблоида StarLife.bg. Към момента Таню пише още за интернет сайтовете Green-News.bg и HotPressBG. За контакти и сътрудничество: tanio_d_zagorchev@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *