• чт. мар. 28th, 2024

Серия от успехи за Софи Маринова

ByПетър Ангелов

авг. 18, 2020

Най-гласовитата изпълнителка от поп-фолка – Софи Маринова, може да се похвали с изключително големи успехи.

Талантливата изпълнителка може да бъде щастлива и доволна, защото новото музикално предложение на Софи Маринова „Кифла фафла“ се приема много добре от меломаните и се превръща в един от тоталните хитове на певицата. Видеоклипът е качен в официалния YouTube канал на изпълнителката и се радва на голяма популярност. Феновете на Софи Маринова не спират да я поздравяват за новият проект, както и да я тагват в социалните мрежи – Facebook, Instagram и TikTok.

Междувременно, дуетът на Софи Маринова с Константин „Проблем“, се превърна в един от тоталните хитове на лятото, а според меломаните, това е песен, която ще остане във времето. Проектът генерира над 10 000 000 гледания за около месец, което е сериозен показател за успеха на дуета между двамата изпълнители. Клубовете гърмят с „Проблем“ и всички се забавляват на макс. „Проблем“ се върти по няколко пъти на вечер във всеки клуб в страната.

Добрата новина е, че малко след като отпразнуваха рожденият ден на Лоренцо, Софи Маринова успя да се отдаде на почивка в съседна Гърция. Софи Маринова е успяла да посети участие на популярният Никос Вертис, като дори сподели с феновете си в социалните мрежи клипче.

View this post on Instagram

Nikos Vertis @nvertis

A post shared by Софи Маринова (@sofi_marinova_official) on

Софи Марин готви много изненади за свойте многобройни почитатели, които тръпнат в очакване както за албума, така и за новите проекти на своята любимка.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *