• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Софи Маринова

ByПетър Ангелов

дек. 4, 2020

Днес рожден ден празнува една от най-обичаните изпълнителки от България. Певица, за която няма стилова бариера и може да изпее всичко без никакъв проблем. Това е тя, нейното име е Софи Маринова.

Софи Маринова стартира своята музикална кариера през далечната 1994 година, след което тя се превърна във феномен. Феномен, който и до ден днешен вълнува хората в България и на Балканите. Гласът на изпълнителката се отличава с вокален диапазон обхващащ 5 октави. През годините, Софи Маринова е победител в редица конкурси и е печелила безброй награди.

За цялото си творчество, Софи Маринова безброй хитове, сред които самостотелни парчета и има редица колаборации. За колаборация със Софи Маринова са си мечтали много музикални звезди. В репертоара на най-гласовитата и обичана певица, може да откриете колаборации с орк. Супер Експрес, Зинко Михайлов, Еделина Кънева, Тони Стораро, Азис, Слави Трифонов, Звонко Демирович, Устата, Лоренцо, Джена, К2, 2 Step, Исмаил, Роксана, Гринго, Анелия, Ерик, Крум , Бисо Бергендорф, Найдо и Константин.

Софи Маринова е представяла България на Евровизия с песента “Love Unlimited” през 2012 година. Любопитен факт е, че Софи Маринова е била единственият изпълнител, който не е ползвал мониторни слушалки, докато е била на сцената.

Снимка: Интернет

Дискографията на обичаната и гласовита Софи Маринова много издадени албуми. С оркестър “Супер Експрес”, певицата има четири издадени албума – “Мечта”, “Без конкуренция”, “Стари рани” и “Песни от сърце”.

Самостоятелните албуми на красивата певица също не са малко. Те са “Единствен мой”, “Моят сън”, “Студен пламък”, “Нежна е нощта”, “Осъдена любов”, “5 октави любов”, “Обичам”, “Остани”, “Време спри” и “VIP-ът”.

Тепърва Софи Маринова ще зарадва многобройните си почитатели с чисто нов албум. За съжаление, пандемията от COVID-19 обърка плановете на всички хора, включително и на музикалните артисти, които имаха идея да ни зарадват с много изненади и албуми.

Към днешна дата, Софи Маринова е сред най-успешните български изпълнителки и графикът на гласовитата певица бе пълен, преди противоепидемичните мерки да забранят масовите събирания. Клубове и ресторанти влизаха в битка кой да покани пръв Софи Маринова, защото тя винаги пълнеше всеки клуб или ресторант до пръсване.

В личен план, Софи Маринова е изключително щастлива и обичана от семейството си и от двамата мъже в живота ѝ, а именно Гринго и Лоренцо.

Всяко едно участие, интервю или поява на Софи Маринова по телевизията е емблематично и хората я обичат! Каквото и да кажем за Софи Маринова, би било малко. Тя е невероятна!

Нашият екип пожелава на Софи Маринова да бъде все така себе си, да бъде много здрава, много щастлива и много обичана. Още дълги години да ни радва с невероятният си глас и да не спира да прави музика! Софи Маринова е емблема и ще остане в историята на българската музика като една от най-обичаните, талантливи и желани изпълнители. Пожелаваме ѝ да сбъдне всяка вдна своя мечта и усмивката никога да не слиза от лицето ѝ! Обичаме те!

Редица колеги на Софи Маринова, както и най-добрите журналисти в България, честитиха рожденият ден на красивата и талантлива Софи Маринова. PR-ът на Софи Маринова, сподели видеото в официалният ѝ YouTube канал. Видеото може да видите тук.

https://youtu.be/I8fI3T0Hnyo

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *