• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова и Преслава взривиха социалните мрежи

ByПетър Ангелов

дек. 6, 2020

Мегазвездата на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” Преслава, впечатли многобройните си последователи като направи две живи включвания в социалните мрежи, в компанията на своята близка приятелка и рожденичка – Софи Маринова.

Можете да видите двете включвания на Преслава във Facebook и Instagram тук:

https://fb.watch/2cdHajnV1O/ – живо включване във Facebook от Преслава във Facebook

Двете гласовити изпълнителки пяха хитовете на свой колеги от красивата българска музика и дори се потопиха в обичаните от всички балкански ритми.

Часът бе малко след 20:00ч, когато двете изпълнителки звъннаха на най-гледаният български изпълнител в YouTube – Азис, който по това време, бе панелист в най-загадъчното шоу в България “Маскираният певец”.

Феновете бяха в невероятна еуфория. Клубовете, партитата и забавленията липсват на всички, както и срещите с обичаните изпълнители. А когато се съберат Преслава и Софи Маринова – купонът е повече от гарантиран! Два от най-добрите и неподражаеми гласа в поп-фолка, заформиха импровизиран дует. Феновете на жанра споделят, че двете изпълнителки са невероятен тандем и желаят да чуят колаборация от тях в бъдеще. А Вие, искате ли да има колаборация между Преслава и Софи Маринова?

Разбира се, партито за рожденият ден на Софи Маринова бе невероятно, точно както подобава за звезда от нейният ранг. А когато Преслава се включи – просто няма второ мнение, мощни гласове които си подхождат.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *