• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит имен ден, Стоян Радичев

ByПетър Ангелов

дек. 27, 2020

Днес имен ден празнува, най-талантливият дизайнер от България, а именно Стоян Радичев.

Стоян Радичев е доказано име в България и на Балканите. Неговите рокли превръщат всяка една дама в истинска принцеса. Ненадминатият му талант, съчетан с невероятно качество и изработка, в комбинацията с усета за мода на г-н Радичев, го прави абсолютно незаменим и предпочитан от клиенти и клиентки. Популярни дами от родният и балканският шоубизнес залагат именно на Стоян Радичев, защото той има неподражаем стил. Стоян Радичев е предпочитан както за абитуриентски и абсолвентски балове, за престижни събития, рождени дни, музикални видеоклипове и конкурси.

Неотдавна, Стоян Радичев представи дизайнерски унисекс аромати, които се превръщат в тотален хит и се радват на голям интерес от почитателите на топ дизайнера на България.

Стоян Радичев не спира да изненадва почитателите си, а всички са впечатлени от всичко което дизайнера представя. Такъв е случаят и с дизайнерските колани както за мъже, така и за жени.

Разбира се, пандемията COVID-19, повлия на всички нас и на нашите планове, работа и на всичко. Съвсем скоро, Стоян Радичев ще представи нови неща от бранда. Нашият екип няма търпение да види какво ще предложи любимият дизайнер на България и Балканите.

Нашият екип пожелава на Стоян Радичев да не се променя, да бъде винаги себе си, да продължава да ни радва с много нови неща и да прави красивите неща, още по-красиви. Нека г-н Радичев бъде здрав, много успешен и все така номер едно!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *