Тодор: Софи Маринова за мен е като майка и сестра – всичко ми е тя (ИНТЕРВЮ)

 

Днешното ми интервю е с един човек, който няма нужда от представянв. За едни, той е познат като PR-ът на най-гласовитата българка – Софи Маринова, а за други е познат като едно лице от екрана на една от най-гледаните телевизии в България. Той е Тодор, по-известен и като Тодореско. Какво сподели пред мен за себе си, пандемията от COVID-19 и какво сподели за самата Софи Маринова, можете да прочетете в нашето интервю.

Петър Ангелов: Здравей, Тодор. Как си, къде те намирам?

Тодор: Здравей, вече съм си в Лондон.

Петър Ангелов: Ти си от малкото хора, които се занимават с качествен PR в България.. Разкажи ми за това, как започна всичко.

Тодор: Всичко започна от организация на концерти.

Петър Ангелов: За никого не е тайна, че ти си PR-а на Най-гласовитата българка, а именно Софи Маринова. Разкажи на читателите ни, каква е тя като човек и професионалист.

Тодор: За Софи ако почна да говоря. със сигурност мога да говоря с месеци! Тя е прекрасен човек с голямо сърце! Тя е единствената певица, която винаги е била искрена, естествена и истинска! Благодаря на Господ, че ме запозна с нея. Тя е човека, който винаги е до мен във всяко едно нещо. Винаги е помагала на много хора и винаги ми казва “Всичко това го правя от сърце не чакам от никой нищо”. Както и мен ме е учила, ако можеш помогни, ако неможеш – не пречи.

Петър Ангелов: Как реагира Софи Маринова на лъжливите статии? Неотдавна имаше измама с нейното име за източване на сметки..

Тодор: Като цяло, Софи не чете никакви стати осен вашите и на тези, за който е дала интервю. Уплаши се че все пак, хората могат да се излъжат и да ги измамят, но един умен човек винаги би се досетил че няма кой да ти даде така лесно пари. Като цяло, Софи Маринова няма личен профил във Facebook, освен официалната си страница, която е със синя значка. Само там могат хората да получават достоверна информация около Софи – във Фейсбук страницата и Инстаграм профила.. Пак повтарям, само тези със синя значка!

Петър Ангелов: Ти бе сред малкото гости на рожденият ден на синът на Софи Маринова – Лоренцо. Разкажи ми, близък ли си с друг от семейството на Софи Маринова или само с нея?

Тодор: Аз съм близък с цялата фамилия на Софи. Всички са много готини и добри хора и винаги са ме посрещали като техен роднина. Където и да съм ходил, винаги са се държали с мен, всякаш съм част от тяхното семейство.

Петър Ангелов: Предполагам че всеки ден се свързват с теб за участия и интервюта на Софи Маринова. Забелязва се, че тя не дава толкова често интервюта, но клубните ѝ изяви са на макс. Да така е Софи като цяло винаги отбягва интервютата защото Умишлено ли избягва интервютата?

Тодор: Софи винаги е давала интервюта, когато има какво да поднесе на всички нейни почитатели. Останалите интервюта винаги ги избягва, защото на нея не и трябва рейтинг или реклама. Цяла Европа и цяла България си я познават и знаят отлично коя е Софи Маринова. Но винаги е давала за вас интервю и още една медия.

Петър Ангелов: За какво се съветва с теб Софи Маринова?

Тодор: Като цяло за всичко, защото тя знае че аз съм човек, който никога не би си позволил да я предаде. Страшно много си я обичам, както обичам да казвам – тя ми е като майка, сестра, всичко ми е тя!

Петър Ангелов: За никого не е тайна, че от години живееш в Англия. Разкажи ми за живота там, има ли нещо, което би те накарало да се върнеш в България?

Тодор: Хи-хи, като цяло аз винаги мога да съм и на двете места. В Англия съм вече почти 8 години и съм си свикнал, все едно е моята родина, чувствам се много по-спокоен и свободен да бъда себе си, не че в България не се чувствам и там така. С две думи, чувствам се и на двете места много добре и щастлив.

Петър Ангелов: Усещал ли си фалшиви хора около теб, защото си близък с много изпълнители?

Тодор: Ооо да и то много! Като цяло, напоследък съм издигнал една стена пред себе си и спрях да комуникирам с много “уж приятели”. Само на “Здравей!” съм с всички. Спрях да допускам хора до себе си, защото всичкит те обичат когато имат изгода и полза за нещо, а през останалото време ги няма никакви. Единствено и само със Софи, Лоренцо и Гринго комуникирам защото те са хората винаги до мен и страшно много си ги обичам.

Петър Ангелов: Какво е мнението ти за COVID-19 и как бяха мерките в Англия?

Тодор: Като цяло, същите който бяха и в България и целия свят. Нямаше нещо по-различно.

Петър Ангелов: За какво мечтаеш?

Тодор: Ами като цяло всички мечти са ми сбъднати, няма за друго какво да си мечтая..

Петър Ангелов: Има ли нещо, което искаш да кажеш на хората за теб, а те не го знаят?

Тодор: Ами не, каквото има те – го знаят най-важните хора за мен.

Петър Ангелов: Участвал си в много български предавания, а в личните ни разговори с теб споделяш, че получаваш предложения.. Би ли участвал отново?

Тодор: О да, като цяло винаги имам предложения, но аз отбягвам защото всички искат да се говори за една и съща тема която за мен вече лично е изчерпана. Хората не ги интересува с каква сексуална ориентация си, дали си дискриминиран – аз съм много против на такива теми да се говори и да се правим на невинни жертви, че обществото не ни е приемало. А и аз самият не мисля, че това трябва да го натрапваме постояно. Всеки е свободен да бъде каквото си иска, стига да не пречи на хората. Имам едно предложение, което в най-скоро време ще снимаме. Досега отлагахме заради пандемията, понеже снимките са 6 дни на различни места и се надявам в най-скоро време да го заснемем, за да се излъче в най- гледаната телевизия в България.

Петър Ангелов: Опиши се с три думи.

Тодор: Човек с голямо и добро сърце.

Петър Ангелов: Много ти благодаря за страхотното интервю! Пожелавам ти да бъдеш здрав и успешен, а другото се постига. Какво ще пожелаеш на хората и на самият себе си?

Тодор: На първо място, да сме живи и здрави, защото здравето е най-важното нещо в този живот. Всичко друго се постига. Не на последно място, да станем малко по-добри и единни, че на последък като че ли, хората се забравихме малко и станахме лоши, алчни и завистливи. Добротата и любовта ще спасят всички ни. Също така и на вашите читатели да са живи и здрави и да четат всяко ваше интервю, защото вие сте единствената медия, която показва искрените неща от живота на звездите.


There is no ads to display, Please add some

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error: Content is protected !!