• пн. юли 15th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Цветина: В музиката няма място за предразсъдъци (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 21, 2020

Днешното интервю е с една от най-талантливите и красиви изпълнителки в поп-фолка, която още с първата си песен без телевизионна ротация, успя да грабне вниманието на меломаните. Малко след това, Цветина се превърна в любимка на феновете на жанра, които са впечатлени от таланта на певицата. Е, Цветина далеч не е само популярен изпълнител, а и една успешна бизнесдама! Надявам се, интервюто ми с нея да ви хареса.. Приятно четене!

Петър Ангелов: Цвети, здравей! Първо искам да ти благодаря че прие поканата за това интервю! Как си, всичко наред ли е при теб? Здрава ли си?

Цветина: Здравей, благодаря и аз за поканата. Да, пазя се ! И съветвам всички да се пазят, за да отмине по-бързо ситуацията.

Петър Ангелов: Искам да те поздравя за новият ти проект „Напомня на обичане“. Песента е много докосваща и има невероятен заряд. Как се роди идеята за нея?

Цветина: Имам много близка приятелка, която живее в Барселона и ми спомена за нейн приятел, който прави музика. Бях в Доменикана на почивка и момчето ми изпрати демо, текста буквално започна да ми тече в главата, както и мелодията, която измислих сама. Писах текста там и компанията, с която бях ме гледаха странно всяка вечер ги изоставях и се изолирах да пиша текст. А Андреас Камперис ми изпрати свой клип в инстаграм случайно. Аз обожавам таланта, а от него се излива направо. Много дълго време я правехме, но вече е факт и се гордея с нея много!

Петър Ангелов: Прави впечатление, че „Напомня на обичане“ е качена в YouTube канала на „Фирмата“. Техен артист ли си или просто там промотирахте проекта?

Цветина:  Там промотирахме проекта.

Петър Ангелов: Проектът ти с Рико Бенд се радва на изключително голям интерес от страна на меломаните. Обмисляте ли втора колаборация?

Цветина: Много се радвам на успеха на песента ни и това, че се превърна в любима на хората. Те са страхотни хора, с удоволствие бих направила още много песни с тях, дори сме го обмислили вече!

Петър Ангелов: Няма как талантлив изпълнител като теб, да не е получавал предложения за колаборации и съвместни парчета. Има ли изпълнител, с който искаш да направиш дует?

Цветина: Бих се радвала с всеки талантлив човек да направя дует, с който бихме могли да направим запомнящ се хит. Но, да, имам такива, с които много бих искала и за мен ще е огромна чест, като Азис, Тони Стораро, Софи Маринова, Слави Трифонов, Глория.

Петър Ангелов:  Освен с хитовата си музикална кариера, широката аудитория те познава и като една изключително красива жена и успешна бизнесдама. Успяваш ли да съчетаеш нещата?

Цветина:  Благодаря! Когато обичаш това, което правиш, това е удоволствие, а не работа. Благодаря на Бог, за всеки мой талант и за работата ми! Имам амбиция, работя и полагам труд, докато е жив човек, трябва да се развива и да използва талантите, които са му дадени.

Петър Ангелов: Неотдавна, ти и още една родна красавица и също успешна бизнесдама, показахте невероятни приятелски отношения. Става дума за Моника Валериева. Разкажи ми, как се запознахте и какви са впечатленията ти от нея?

Цветина: Свърза ни  бизнеса ни, но в последствие се сближихме и много се радвам, защото тя е много добър и истински човек!

Петър Ангелов:  Знаеш, няма как да не те попитам за COVID-19.. Какво е мнението ти по темата? Как ти повлияха тези два месеца в изолация?

Цветина: Аз съм от най-предпазливите . Крайно предпазливите. Два месеца бях под стабилна карантина и все още се пазя . Общувам само с няколко човека. Много хора не вярват в съществуването на вируса, но аз мисля, че дори и да е преувеличено – съществува и трябва да се пазим!

Петър Ангелов: Би ли записала фолклорна песен? Много меломани са на мнение, че би паснал фолклора на гласа ти..

Цветина:  НЕ! Имам някои любими фолклорни песни, но има достатъчно хора, които са учили да пеят така и са професионалисти, така че не бих експериментирала с нещо, в което има много големи имена, достойни за уважение. Мисля, че ще се справя, но не е моето. Съжалявам, ако разочаровам хората, които искат да имам и такива песни.

Петър Ангелов: Какво мислиш за това, че твой колеги от различни жанрове, правят колаборации с поп-фолк артистите? Не трябваше ли това да се случи преди повече време?

Цветина: Подкрепям напълно! Това трябва да се случва постоянно. Предрасъдъците нямат място в музиката!

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Цветина: Млада, здрава и все така амбициозна! (усмихва се)

Петър Ангелов: Цвети, благодаря ти за невероятното интервю. Какво си пожелаваш да ти се случи и какво пожелаваш на нашите читатели?

Цветина: Пожелавам и на тях и на мен здраве, дълголетие и да сме изпълнени с добрина към нас, и към хората, да си помагаме, да се подкрепяме, защото напоследък става ясно, че има смисъл в думите “ Съединението прави силата “!

https://youtu.be/A0E-GgWUzPo

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *