• сб. апр. 20th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Честит рожден ден, Венелин! (ИНТЕРВЮ)

ByПетър Ангелов

юли 3, 2020

Здравейте приятели. Днешното интервю е малко по-различно и е с човек, който успява в свойте начинания. Човек, който е избрал трудният път – иска да развива нещо свое, следва мечтата си и е много успешен! Освен всичко това, интервюто с него излиза точно на рожденият му ден! Екипът на „Bgvipnews.eu“ иска да му пожелае да бъде все така успешен, готин и да сбъдва всяка една своя мечта!

Надявам се интервюто да Ви хареса, защото в следващите редове ще видите един малко по-различен Венелин..

Петър Ангелов: Здравей Венелин. Как си? Къде те сварвам?

Венелин: Привет, много ми е приятно да си направим един такъв разговор! Малко уморен след многото анганжименти напоследък, но вече съм вкъщи и мисля да си почина малко.

Петър Ангелов: Какво е „PR Premium“?

Венелин: PR Premium е моята агенция за пиар и дизайн, която развивам вече шеста година.

Петър Ангелов: Защо избра да развиеш нещо свое, вместо да се включиш към нещо вече развито и наложено на пазара?

Венелин: Всъщност аз много обичам да създавам свои неща ( нищо, че повечето ми омръзват бързо и ги изоставям) . Наложени на пазара агенции за пиар – няма и това е дори и мотивация PR Premium да е първата такава.

Петър Ангелов: Какво би казал на нашите читатели и на феновете ти? Могат ли да сбъднат мечтите си в България?

Венелин: Всъщност дори и да има хора, които ми се кефят ( не са много, но пък са мега сладките )не ги наричам фенове, защото все пак се нямам за звезда. На тях и на читателите и на теб го казвам – може! България има необходимите ресурси да сбъдва мечти от всякакво естество. Упоритост, труд – главата горе и смело напред.

Петър Ангелов: По пътя на успеха, какво срещна повече? Приятели или врагове?

Венелин: Да ти кажа честно – не съм постигнал желания успех, но определено се катеря по стълбичката нагоре. На този път към върха, ако мога така да се изкажа се срещат само недоброжелатели ( няма да им казваме врагове ) когато си ниско долу имаш много приятели – истински приятели. Колкото по нагоре се качваш толкова по се разреждат приятелите и накрая приятелите ти всъщност не са ти приятели, ако ме разбираш …

Петър Ангелов: Освен в професионален план, как се чувстваш в личен план? Доволен ли си и кой е Венелин?

Венелин: Юху, много интересен въпрос. Аз съм зодия Рак, типичен представител – буря от емоции. Всеки ден ново 20. хахаха А кой е Венелин? Едно момче – което само се бори да постига мечтите и желанията си.

Петър Ангелов: Имаш ли конфликт с някоя популярна личност? И ако да, защо?

Венелин: Аууу хахахахах. Имам естествено и не с една. Но няма какво да разказвам – за да правим реклама на заблудени известни дами. Те хората, които ме следват в инстаграм си знаят за скандалите – често ме питат.

Петър Ангелов: Ако не бе създал „PR Premium“, какъв щеше да бъде Венелин днес?

Венелин: Също много любопитен въпрос. Обаче нямам отговор за него аххах. Ти като какъв ме виждаш? Може би някой продавач щях да съм, То всъщност не е и късно аххах

Петър Ангелов: Има ли изпълнители на които симпатизираш? И ако да, кои са те?

Венелин: О даа, аз харесвам доста голям процент от изпъонителите в България!

Петър Ангелов: Какво може да нарани Венелин? А да го зарадва?

Венелин: Единственото, което ме е наранявало е предателството. А да ме зарадва ли? Хаха мнооого неща могат да ме зарадват. Някой ако иска да ме зарадва – да ми пише ще измислим как точно да ми донесе радост ахахха

Петър Ангелов: Кога за последно плака? А кога се засмя?

Венелин: Всъщност последно плаках и още продължавам от време на време, наскоро почина баба ми – която заема огромна част в сърцето ми. Само това ме кара да плача. Това е и единственото нещо, с което не можеш да се пребориш и да искаш. А кога се смея ли? Всеки ден по много пъти – смеха бил здраве!

Петър Ангелов: На кого искаш да благодариш?

Венелин: Сега ще го кажа като фолк певица на награди – благодаря на цялото си семейство, на композиторите, на текстописците – хахахах. Шегувам се! Благодаря на себе си на първо място, че се изградих като личност и характер. Благодаря на семейството си за това, че са до мен и са изтърпяли всичките ми глупости от А до Я, благодаря на всички хора, които са ми подавали ръка, когато имам нужда, благодаря на всички, които ми се радват, благодаря на теб за това интервю – абе общо взето благодаря на всички! Дори и на онези, които ме оплюват.

Петър Ангелов: Ако можеше да се опишеш с три думи, кои биха били те?

Венелин: Импулсивен, емоционален и винаги справедлив. И като четвърта дума ще сложа и много мърморещ.

Петър Ангелов: Коя е мечтаната дестинация от теб?

Венелин: Не обичам да пътувам, аз пак ще кажа, че съм зодия Рак – домушар и половина.

Петър Ангелов: На какво те научи извънредното положение и самоизолацията?

Венелин: Да не те лъжа ( дано не чете генерала ххахаха) обаче на нищо не ме научи. Аз си движих анганжиментите както и преди. Не се залостих вкъщи. Но мога да ти кажа моите набори на какво се научиха – да шият гоблени ахаха

Петър Ангелов: Как се виждаш след 5 години?

Венелин: Много успешен!

Петър Ангелов: Благодаря ти за това интервю! Какво би пожелал на нашите читатели?

Венелин: Първо на теб пожелавам да сбъднеш мечтите си и след 5 години да си супер успешен. На всички, които четат интерюто ни – пожелавам ЗДРАВЕ – другото се купува. Беше ми приятно!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *