• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

ВИЖ И ЧУЙ| Роксана и Силви Димитров – Обичам те

ByПетър Ангелов

авг. 19, 2021

Дългоочакваният проект между Роксана и Силви Димитров, направи своята премиера в официалният YouTube канал на певицата – Roksana Music Channel.

Силви Димитров спечели първият сезон на конкурса на Роксана „Пей с мен – дуетът“, който се проведе през изминалата 2020-та година, която бе трудна за всички ни. Именно тогава, хиляди почитатели на Роксана се впуснаха в надпреварата, кой да направи дует със своята любимка, но както всички знаем, победителят е само един. И така, Силви Димитров стана първият победител в конкурса на Роксана.

И още от тогава, меломаните зачакаха с нетърпение да видят и чуят съвместното парче на Роксана и Силви, но заради мерките в държавата и ситуацията с COVID-19, проектът се забави доста, но ето че вече е факт.

„Обичам те“ е проект, който прави своята премиера на рожденият ден на Силви Димитров, а нашият екип му пожелава попътен вятър в музиката и много нови върхове. Именно на своят рожден ден, Силви Димитров дебютира ударно с тотален хит. Песента е красива, на любовна тематика и определено много меломани ще се открият в текста, а музиката е хитова и ще се завърти в клубовете в страната.

Във видеоклипа, Роксана е изключително секси, провокативна и се забелязва това, че вдига нивото на своята продукция, с всеки следващ видеоклип.

Музиката и аранжимента на „Обичам те“ са дело на Даниел Димитров, а текстът е написан от Мариета Ангелова. Видеоклипът е дело на Радина Миленчева, с оператор Радослав Георгиев. За грима си, Роксана се е доверила на Цецо Андреев, а косите са поверени на Емилио Стефано. Роксана засне ефектна фотосесия с топ фотографа Иван Стефанов.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *