• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Емилия отлага премиерата на “Акула” заради COVID-19

ByПетър Ангелов

ное. 12, 2020

Една от емблематичните изпълнителки на поп-фолк музиката – Емилия, за съжаление се наложи да отмени премиерата на дългоочакваният албум “Акула”.

Информацията дойде лично от профила на изпълнителката, която сподели с феновете че много се е вълнувала около направата и премиерата на албума, но за съжаление се налага да бъде отложена премиерата.

https://www.instagram.com/p/CHauCiJFYAK/?igshid=uwmso4b2e3fq

“Как сте?Здрави ли сте?
Дни преди обещаната дата за промотиране на толкова чакания ми албум-толкова емоции,толкова желание и радост бошуваха с наближаването на датата и пак вируса ни връхлетя с нова огромна сила.Исках и имах огромното желание да се случи нещо хубаво за мен и за моите почитатели,но всичко за промотирането и разпространението на продукта е свързано с много срещи и масови контакти,които искам да избегна.Имайки предвид обстановката и всичко около нас,нищо няма да бъде така,както трябва.Смятам,че на този етап ще бъде по-добре да отложа излизането на “Акула” за 1 декември-дай Боже.Точно този албум наистина е много ценен за мен.Не съм издавала поп-фолк албум от осем години.Извинявам се на всички,които като мен нямаха търпението да настъпи този ден.Вярвам,че ще срещна разбирателство и всичко ще си дойде на мястото.”

Силно се надяваме, съвсем скоро пандемията от COVID-19 да отмине и всички да се върнем към нормалният си начин на живот.

Очакваната дата за премиерата е първи декември, но все още нищо не е напълно сигурно. Сигурно е, че Емилия е вложила сърцето и душата си в албума и обещава да изненада всички много приятно.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *