• пт. мар. 29th, 2024

Защо да изберем Clima.VIP?

ByПетър Ангелов

ян. 17, 2022

Защо да изберем Clima.VIP?

В тази публикация ще ви дадем няколко причини защо да да изберете Clima.VIP за отоплението във вашия дом.

Отопление и климатизация в Пловдив и София от Clima.VIP

Ние от Clima.VIP предлагаме широка гама от продукти, свързани с необходимите нужди на всеки от вас, свързани с отоплението във вашия дом.

Конкурентните предимства на Clima.VIP

  • Наличие на голяма база от продукти на реномирани марки;
  • Нашият технически отдел, благодарение на големия си опит решава трудни и необичайни задачи;
  • Цялостен подход към решаване на проблеми;
  • Широка гама на продукти и услуги;
  • Защитно опаковане и доставка на стоки до клиента;
  • Квалифициран и учтив персонал.

Продуктите, които предлагаме са КлиматициПелетни каминиПелетни котлиПелетни горелкиОтопление на твърдо горивоТермопомпени системиКонвекториГазови котлиБойлериГрижа за въздухаСоларни системи и др.

Защо да изберете климатици от Clima.VIP?

Clima.VIP предлага различни модели, марки и типове климатици:

  • Инверторни климатици – предалагаме инверторни климатици от над 20 различни производителя, сред, които са и най-търсените на пазара (Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, General Fujitsu, Toshiba, Hitachi, LG, Daikin, Gree и т.н.) Инверторните климатици, които предлагаме са от мощност с 7000 BTU до мощност с 36 000 BTU. Марките и моделите, които предлагаме са най-различни, както и цените. Можем да предложим на купувача инверторен климатик, с качество и на достъпна цена. Нашите клиенти винаги имат голям избор от предложения, които можем да направим за тях.
  • Хиперинверторни климатици – предлагаме хиперинверторни климатици от над 10 различни бранда, сред които са най-популярните на пазара, а именно Mitsubishi Heavy IndustriesMitsubishi ElectricHitachiToshibaGree и т.н. Хиперинверторните климатици, които предлагаме, в момента са едни от най-търсените продукти на пазара за отопление. Те са изключително енергоспестяващи, с най-висока енергийна ефективност в режим на охлаждане и в режим на отопление: клас А+++, със самопочистващи функции на филтрите, нови пречистващи бактерии и миркоби, функции, и т.н.
  • Колонни климатици – Колонните климатици, които предлагаме са от над 10 различни производителя. Те са подходящи за големи помещения с площ до и над 100 кв.м. Те могат да се използват за климатизация на две свързани стаи с голяма разгърната площ. Тези климатици притежават висока мощност и други добри характеристики. Те не заемат много място и могат да се поставят във всяка част на стаята, защото осигуряват равномерно разпределение на въздуха във всички посоки.
  • Подови климатици – Климатиците от подов тип, които предлагаме също са от различни производители, различни модели и големини, както и на достъпна цена за всеки клиент. Подовият климатик е сплит-система, при която вътрешното тяло е поставено ниско до пода. На пръв поглед напомня радиатор. Предпочита се за студени помещения заради това, че отдава топлина ниско долу.
  • Канални климатици – Каналните климатици участват в цялостна въздухопреносна система на цялата сградата. Този тип климатици спадат към професионалния клас климатични инсталации като са предназначени за заведения, ресторанти, магазини, търговски обекти, спортни зали, хотели, офиси и други големи сгради.
  • Таванни климатици – Таванните модели климатици, които предлагаме се отличават с изключително приспособим дизайн. Те се характеризират с добро разпределение на въздуха така, че да не духа директно срещу хората, обитаващи помещението и са предназначени както за охлаждане, така и за отопление създавайки една уютна обстановка.
  • Касетъчни климатици – Климатиците тип касета, които предлагаме са идеалното решение за охлаждане и отопление на административни и търговски сгради. Те се вписват идеално в интериора на всякакви разновидности на административни и търговски сгради дори и за ресторанти и жилищни сгради.
  • Мултисплит системи – И разбира се, сред всички видове климатици, предлагаме и мултисплит системи. Главното предимство на този тип климатична инсталация е, че към едно външно тяло може да се свържат до 5 вътрешни тела. Изключително подходящи са за инсталиране в нови сгради, когато има възможност за предварително изграждане на тръбна система. Обикновено се избира такъв тип климатична инсталация, когато няма достатъчно място за монтаж на повече външни тела.

Ние от Clima.VIP освен, че предлагаме широка гама от продукти за подходящото отопление за вашия дом, също така предлагаме и професионален монтаж на всички видове климатични системи.

Климатици и термопомпи от Clima.VIP

Защо да изберете Термопомпени системи от Clima.VIP?

Термопомпата е най-евтиния, известен на света начин за отопление.
Отоплението с термопомпа е 4 пъти по–евтино от отоплението с ел. нагревателни уреди и е еквивалентно на цената на отоплението с дърва, но без досадното ежедневно почистване на печката и постоянната мръсотия в дома ви. За повече информация за това, какво представляват термопомпите, разберете в нашия Блог.

Термопомпите, които предлагаме са два вида: Въздушни и Водни, с различни мощности, според нуждите на всеки клиент.

Защо да изберете монтаж от Clima.VIP?

Ние от Clima.VIP държим на качественото изпълнение на монтажните дейности. Разполагаме със собствени екипи с дългогодишен опит от над 20години в сферата на монтажните дейности. Освен, че предлагаме монтаж на климатични системи, също така предлагаме демонтаж на климатични системи, профилактика на климатици, сервиз на климатици, също така предлагаме и огледи във вашия дом.

5% отстъпка за климатици с промо код

Защо да изберете отопление на пелети от Clima.VIP?

Ние от Clima.VIP предлагаме Пелетни каминиПелетни котлиПелетни горелки от различни производители, сред които български, сръбски и македонски.

  • Пелетни камини – В нашият сайт ще откриете голямо разнообразие от пелетни камини на достъпни цени. Предлагаме топловъздушни камини или по известни като сухи пелетни каминиводогрейни пелетни камини или иначе казано камини с водна риза с различни мощности според вашите нужди, съответно с мощности от 5kw до 36kw.
  • Пелетни котли – Пелетният котел е отлична алтернатива на традиционните газови котли, за битова, гражданска и промишлена употреба. Котлите, които предлагаме, за разлика от обикновените печки, са проектирани да гарантират работата на цяла отоплителна система и с течение на годините стават все по-надеждни, работещи и технологично напреднали.
  • Пелетни горелки – Пелетна горелка представлява устройството за запалване на едни от най-екологичните методи за отопление – котли на пелети, които се явяват като алтернатива на котлите на твърдо гориво. Пелетните горелки са широко разпространени, поради тяхната приспособимост към различни видове машини.
Пелетни камини, пелетни котли, печки на дърва и въглища от Clima.VIP

Защо да изберете отопление на твърдо гориво от Clima.VIP?

Ние предлагаме два вида отопление на твърдо гориво:

Предлагаме различни видове печки (сред които и готварски), и камини на твърдо гориво, имаме над 120 продукта в тази категория, които са с различни мощности, с различни дизайни, и на достъпни цени за всеки клиент.

Бойлери и конвектори от Clima.VIP

Защо да изберете конвектори от Clima.VIP?

Ние предлагаме различни видове конвектори, сред които са:

Защо да изберете бойлери от Clima.VIP?

Ние предлагаме различни видове бойлери, които биха били необходими за нашите клиенти.

Грижа за въздуха

Защо да изберете Грижа за въздуха от Clima.VIP?

Ние предлагаме различни видове артикули, които биха подпомогнали за вашия по-чист въздух в дома:

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *