• пт. мар. 29th, 2024

Кирил разкри тайната на своата топ форма

ByПетър Ангелов

сеп. 1, 2021

Топ изпълнителят на фирма “Пайнер” и ефира на телевизия “Планета” Кирил, поддържа перфектна форма – това забелязаха почитателите и последователите на изпълнителят в социалните мрежи.

Кирил сподели на какво се държи неговата топ форма, а тя е плод на усърдни тренировки и иновативната тегнология – XBody.

XBody е иновативен метод на тренировка, при която специален костюм изпраща импулси към мускулите, докато правим упражнения. Импулсът който се изпраща към мускулите, дава свръхефективност в процеса на оформяне на тялото и изчистване на мазнините. ЕМС- електромускулна стимулация. Метод за тренировка, който гарантира бързи и видими резултати, без да натоварва вашите стави. Значително ускорява метаболизма. Вашето тяло ще увеличи изгарянето на калории, което спомага за бързото премахване на излишните мазнини и целулита. И най-хубавото от всичко е, че продължителността на Xbody тренировката е само 20 минути.

Междувременно, Кирил хвърли меломаните в трепетно очакване, на новият му проект, който носи заглавието “Нищо”. Кога обаче ще бъде премиерата на проект, Кирил не издава, но почитателите му нямат търпение за предстоящата премиера.

През 2021 година, Кирил е все по-продуктивен и се радва на изключителен интерес и на одобрението от слушателите на попфолка.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *