Изключително красивата и много хитова Лияна, за пореден път успя да впечатли многобройните си почитатели и последователи в социалните мрежи. Изпълнителката на „Съни Мюзик“ и ефира на „Фен ТВ“ винаги е била в топ форма и почитателите на певицата са били много впечатлени от нея.

Поводът за поредното впечатление от изпълнителката бе пост на изпълнителката в социалната мрежа Instagram.

View this post on Instagram

Последвай ме.., в лудостта ми, в тъгата, в любовта ми.. Обичай ме, въпреки различните ми настроения.. Във всичките си състояния, аз не спирам да те обичам.. Приеми ме такава, истинска..,не искай да съм от онези, чийто усмивки и емоции се управляват с калкулатор! Ако успееш, да се влюбиш и в малките ми недостатъци- ще ти подаря живота си💎П.П.. Обичам Ви♥️И..,отново споделям с Вас частичка от моя свят..

A post shared by Li Yana🕊 (@liyana_original) on

Лияна винаги е била пример за подражание на много момичета, защото освен с хитовият си репертоар, певицата е изключително красива. А в комбинация с невероятно дълбоката си душевност и позитивен светоглед – нямаш друг избор, освен да обичаш хитовата изпълнителка, защото просто не си срещал човек като нея.

Меломаните тръпнат в очакване за новите музикални предложения на любимката си, а тя подгтвя много изненади с които да ги впечатли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *