• пт. мар. 29th, 2024

Нутрикозметика от Biofresh

ByПетър Ангелов

май 21, 2021

Предполагаме, че първият ви въпрос ще бъде за това, какво е нутрикозметиката. Е, сега ще ви дадем отговор на въпроса.

Нутрикозметиката се различава по това, че тя се приема вътрешно, а не външно. Повечето професионалисти в областта споделят, че само външното мазане с кремове и използването на маски, не е достатъчно – нужна е подкрепата и чрез нутрикозметика. Дали нутрикозметиката е част от хранителните добавки? Определено да.

Ето няколко качествени продукти от нутрикозметиката, които нашият екип горещо препоръчва да опитате:

БОНБОНИ С РОЗОВО МАСЛО „DELIGHT“

Бонбоните с розово масло, съчетаващи българското майсторство и ориенталската чувственост за наслада на всички сетива. Авангардно съчетание на галещо небцето удоволствие с най-новите научни изследвания на водещи японски специалисти в областта на Нутрикозметиката – възможност за постигане на красота чрез хранителни вещества.

Разкрасяващите храни са обогатени със съставки, които се грижат за прекрасния вид на кожата, а натурални етерични масла притежават способността да проникват през порите на кожата и излъчват ухание, което се запазва до 6 часа. След орално приемане на всеки следващ бонбон с розово масло върху повърхността на кожата се отделят в различна степен съставките му, което от своя страна води до излъчване на приятен аромат на роза.

ЛОКУМ С РОЗОВО МАСЛО „DELIGHT“

Локум с розово масло, съчетал българското майсторство и ориенталската чувствителност, за да достави невероятна наслада на всички сетива. Несравним с друго сладкарско изкушение, локумът с розово масло оставя усещане за божествена наслада с всяка хапка, благодарение на своя фин и деликатен аромат на рози. Насладете се на хармоничното съчетание на ефирна сладост и обаятелен вкус.

Традиционният български деликатес е съхранил уникалните свойства на българското розово масло по един неповторим начин. Рецептата e създадена от ненадминати български майстори и предавана през поколения, при безкомпромисно търсене на съвършенство и наслада.

КОНФИТЮР ОТ РОЗИ „DELIGHT“

Конфитюрът от рози се е доказал, като средство за безупречно красива кожа. Благодарение на слабителното, спазмолитичното, противовъзпалителното и противомикробното си действие, сладкарското изкушение е истински балсам за човешкия организъм.

НАПИТКА С НАТУРАЛНА РОЗОВА ВОДА „DELIGHT“

Натуралната розова вода е получена чрез дестилация на цветоете на маслодайната роза „Damascena“:

– Подобрява перисталтиката на червата;
– Зарежда организма с енергия;
– Увеличава защитните му сили;
– Подпомага освобождаването му от токсини.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *