• чт. юни 13th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Перлата на Черноморието KIKKI Beach Club отваря врати

Малко остава до официалното откриване на новия топ клуб на Слънчев бряг KIKKI Beach. На 27 и 28 юни завесите най-накрая ще бъдат открехнати и KIKKI Beach Club ще посрещне първите си гости. Много родни випове, сред които и Lady Bulgaria 2019 Ивана Славова, са сред специално поканените. Те ще имат честта първи да се докоснат до лукса и блясъка на KIKKI Beach. Заведението е много голямо и все още има свободни места за желаещите да го посетят първи.

Специален гост на откриването обаче се очертава да бъде именно Lady Bulgaria Ивана Славова. Това няма да бъде нейното първо посещение там. След като преди броени дни осъществи успешния си проект „Queen of Sofia 2019“, тя се отдаде на заслужена почивка. За комфорта си и за приятното си прекарване Ивана се довери на KIKKI Beach. Красавицата бе възхитена от луксозното обзавеждане, невероятната атмосфера, божественото меню и професионалния екип на заведението.

Още преди официалното си откриване KIKKI Beach Club дава заявка да се превърне в перлата на Черноморието. Известният италиански готвач Джан Франко Монети заедно с екипа си от топ готвачи ще приготви най-големите си специалитети за гостите на откриването. Не само изискано меню, но и специални музикални изпълнения и зашеметяваща хореография очакват първите посетители на KIKКI Beach.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *