• ср. юни 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Пит Андрейчев сред VIP гостите на Philipp Plein

ByПетър Ангелов

май 30, 2024

След церемонията по връчването на годишните награди „Faces & Brands Awards 2024“, на които Пит Андрейчев отнесе две статуетки – за проектите му с Philipp Plein и съвместната работа на Half Magazine с Delirium, модният инфлуенсър отлетя за Кан.


Той и майка му бяха сред ВИП гостите в дома на световния дизайнер Philipp Plein.


Pitt е единственият късметлия, който ще получи лична победа от дизайнера за лъскавото събитие. С подкрепата на партньорите на „Global Brands“ в Half Magazine Pitt съобщиха, че момчето е на едно от най-бляскавите ревюта на Plein. Модният диктатор представи новите си модели за лятото на 2025 година. Името на колекцията е “Rumble in the jungle du roi“.


Преди началото на събитието дизайнерът поговори с Пит, който го впечатли с успехите си на моден инфлънсър, и получи поканата за следващото ревю на звездата в Милано през септември.


Philipp Plein направи изключителен жест за Pitt и даде ексклузивно интервю специално за българските му последователи. В него дизайнерът споделя какво го е вдъхновило за създаването на новата му колекция, в която всички дрехи са ръчно изработени. Дизайнерът сподели, че подобни ревюта правят два пъти в годината в къщата му във Франция.
По време на филмовия фестивал, на който бяха раздадени тазгодишните награди „Оскар“, Plein даде прием в дома си е Ел Ей, с невиждано шоу, на което беше поканен и Пит заедно с ВИП гости и модни инфлуенсъри от целия свят.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *