Роксана: Благословена съм да се докосна до Драгана Миркович!

 

Балканската звезда Роксана продължава да навлиза ударно на сръбският пазар! Това стана ясно от социалните мрежи на изпълнителката, която с голямо вълнение сподели че е успяла да се докосне до Драгана Миркович и се радва на топъл прием.

Ето какво сподели Роксана в социалните си мрежи. Прилагаме текста без редакторска намеса:

„Вече седмица след като се върнах от снимките за новогодишната програма на DMSAT TV , продължавам да се вълнувам и съм безкрайно щастлива . Горда и благословена да имам честа да се докосна, до нея легендата
Dragana Mirkovic . ❤️
Една велика певица по велика от целият балкан ,а толкова земена ,сърцата и топла личност . След като неуспяхме да се видим в България, защото в същия ден и аз имах концерт, тя ме покани на новогодишната програма на своята телевизия . Беше велико, беше вълшебно, беше наистина като в приказките . Моята приказка която се казва Драгана Миркович. За пръв път се чувствах така особено, притеснена, щастлива, емоциите в мене имах чувство ,че вдигат поредният си тост от щастие. Устните ми пресъхнаха ,сърцето ми биеше като лудо ,честно казано не знаех как да реагирам и се оставих подвластна на емоциите си .
Обаче, тя е прекрасна дойде до мен с най красивата си и широка усмивка ,прегърнаме така все едно е видяла най добрата си приятелка след дълги годни .Прегърнаме със сърцето си . Разговаряхме ,смяхме се , шегувахме се въобще не позволи да има между нас каквато и да било дистанция . Хвана ме за ръка после и отидохме до елхата където и подарих своя подарък. Преди това и казах ,че тя има всичко, но това го няма, разбира се любопитство и беше още по-голямо . Подарих и картина нарисувана от сол ,един голям семеен портрет с най любимите и хора , двете и деца и съпругът и . Беше много развълнувана и в топлите и очи блестяха като диаманти сълзи от радост. Убедих се ,че най големите хора ,звезди, музиканти ,актьори са земни ,добри и почтени личности . Изпях две мои песни ,забавлявах се много , получих поздравленията на цялата сръбска естрада с добре дошла Роксана ,което отново дължа на Драгана Миркович . Тя освен красив и добър човек, беше и прекрасна домакиня ,всичко беше финно и на ниво колкото е и тя самата. Благодаря Ти Кралице ! Обичам те !
Очаквайте ме в Новогодишната програма на телевизия DMSAT.“

https://www.instagram.com/tv/CXEhk4UldPx/?utm_medium=copy_link

Нямаме търпение да видим новогодишната програма на телевизия DMSAT, в която участие взема и нашата Роксана, с чиито успехи трябва да сме горди всички.

Роксана сподели и за жеста си към голямата Драгана Миркович, а сръбската легенда не е скрила вълнението си.

БИЛЕТИ ЗА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

https://www.instagram.com/p/CXBPvShj5Vm/?utm_medium=copy_link

Дали за вбъдеще е възможно да чуем и видим съвместна колаборация между Драгана Миркович и Роксана, това само времето ще ни покаже, но не можем да скрием, че определено би се получило нещо велико, което да остане във времето.

Снимка: Иван Стефанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Content is protected !!