• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Роксана с дует на сръбски, нов албум и куп изненади

ByПетър Ангелов

ное. 15, 2020

Обичаната изпълнителка Роксана, обещава да освежи 2020-та година. Гласовитата изпълнителка е подготвила куп изненади за многобройните си почитатели от цял свят.

Ето какво сподели Роксана в официалната ск Facebook страница:

“Толкова много неща ви подготвям ,че незнам с кое да започна . В края на тази 2020 година имам за вас няколко музикални подаръка . Искам след тази вълна от негативни ковид емоции през цялата година да ви усмихна, погаля и разчувствам с моята музика. Подготвям дует на сръбски език , новогодишен концерт , нов албум , нова песен, нова фотосесия и още много ,много музикални изкушения ,които чакат своя звезден миг . Всичко това е за вас с цялата ми любов и уважение, за вас моите приятели, почитатели и любими същества . Бъдете здрави, благословени и многощастливи. Обичам ви .”

Феновете на гласовитата изпълнителка на България, нямат търпение да видят и чуят новите проекти на любимата си изпълнителка. В очакване са на новогодишният концерт на своята любимка, гадаят коя е дуетната половинка на Роксана в сръбският дует, нямат търпение да държат албума в ръцете си и да видят фотосесията.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *