• пт. юни 21st, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Силвия Юрукова с престижна награда от ,,Знаменитост на годината”

ByПетър Ангелов

окт. 29, 2020

Силвия Юрукова получи бляскав приз от наградите “Знаменитост на годината”, които се проведоха в първият ден на месец октомври. Призът ѝ в категорията “Моден дебют.Наградата бе връчена от организатора на събитието Християн Гьошев.

Освен професионален модел в България, Силвия се изявява и като дизайнер. Неотдавна, красавицата се похвали с първата си колекция луксозни дрехи. Дебютът като дизайнер за Силвия Юрукова бе в Созопол като тогава бе заснета и официалната фотосесия. Локацията на фотосесията бе луксозен комплекс в Созопол, който бе предпочитан от Българите през летният сезон тази година. Това е и причината, Силвия да получи елитният приз за “Моден дебют” на събитието “Знаменитост на годината”.

Само няколко дни преди да получи завидната статуетка на престижните награди, Силвия бе избрала да отразнува рожденият си ден както подобава. Тя заложи на 12 метрова лимузина “Хамър”. Компания на рожденичката правеха близките ѝ приятели. Разбира се, партито в лимузината е траело около 4 часа, а след това, рожденичката и компания са продължили забавата в елитен столичен клуб.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *