• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Софи Маринова откри ударно сезона в „Night Club The Moon“!

ByПетър Ангелов

юни 16, 2020

Първият гост на на „Night Club The Moon“ – Благоевград, бе очарователната Софи Маринова. Талантливата певица имаше нелеката задача да даде началото на партитата след пандемията от коронавируса, а тя се справи повече от добре!

За доброто настроение на посетителите на клуба и да загреят подобаващо, партито бе загрято от двамата DJ, ,които подбраха в плейлистата си всички тотални хитове през годините.

И така, малко след 23:00 часа, клубът започна да се пълни с много хора, желаещи да се забавляват в първият ден след отпускането на мерките. Припомняме Ви, че „Night Club The Moon“, бе първият клуб в региона, който затвори заради Covid-19, както и че беше първият такъв стартирал ударно с изпълнител от най-висок ранг. Точно така, „Night Club The Moon“ се превърна в тотална сензация още в понеделник вечер! Датата 15-ти Юни ще се помни изключително много..

Посетителите на клуба останаха изключително доволни от преживяването и са на мнение, че „Night Club The Moon“ държи най-високо ниво и е безспорен лидер на нощния живот в България!

Самата Софи Маринова пък също сподели че си е изкарала страхотно. Изпълнителката сподели кадри от участието си в най-добрият клуб в Югозапада, а анонсът към фотосите бе абсолютно категоричен!

„Night Club The Moon“ най-добрата публика!

„Купона е на макс!“

„Обичам ви! Страхотни сте!“

Очаквайте отново любимата Софи Маринова много скоро в „Night Club The Moon“, защото сам там сме на правилното място! Получаваме качествен алкохол на достъпни цени и обслужване на световно ниво!

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

One thought on “Софи Маринова откри ударно сезона в „Night Club The Moon“!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *