• пт. апр. 26th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Алисия: Поздрави на всички, които пишат, че пея на плейбек!

ByПетър Ангелов

мар. 29, 2022

Безспорно, един от най-интересните участници в 10-тият сезон на шоу номер едно за имитации “Като две капки вода” е Алисия.

Още от първият епизод на шоуто “Като две капки вода”, започнаха да се пишат коментари, че Алисия пее на плейбек. Е, коментарите не просто не спряха, а с всеки следващ епизод зачестяваха..

Именно затова, водена от чуството си за справедливост, Алисия сподели в Instagram профила си видео, в което се вижда как се подготвя за образа на незабравимият Michael Jackson.

С това видео, трябва да се сложи край на спекулациите. Алисия винаги е пяла на живо както на многобройните си клубни изяви, така и на концертните такива. Коментарите че певицата пее на плейбек в шоуто са повече от нелепи, защото всеки който харесва Алисия и е бил на нейно участие, знае каква е истината. А истината е такава, че освен с хитов репертоар и перфектна визия, певицата може да се похвали с неподражаем глас, пред който, нито един музикален стил не може да се опре на гласовитата Алисия.

Феновете на Алисия се гордеят с нея и я подкрепят във всеки един момент и нямат търпение да видят и чуят новите музикални изненади на своята любимка.

Снимка: Георги Малев

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *