• вт. май 7th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Андреа с нов татус!

ByПетър Ангелов

юни 6, 2020

Балканската звезда Андреа, която в последно време е по-коментирана от ситуацията с COVID-19, изненада многобройните си почитатели, като сподели кадри от студиото на най-добрият татуист – Наката.

За кратко време, видеото събра хиляди харесвания, преглеждания и коментари. Всички бяха любопитни, какво ли точно си е татуирала любимката на хиляди меломани по цял свят. Е, сега мистерията е разкрита и татуса се оказа зодията на балканската звезда, а именно Водолей.

Меломаните са в трепетно очакване на новите проекти на Андреа, която анонсира по време на извънредното положение в България, международната си колаборация с топ композитора и изпълнител Corey Chorus, „Gimme your love“. Многобройните почитатели на изпълнителката пък, очакват и новото музикално предложение на Андреа в поп-фолк стилистиката, а именно парчето „Егоист“ по музика и аранжимент на хитмейкъра Оцко.

Андреа определено е най-популярният изпълнител от България, а хилядите фенове на изпълнителката трепетно се вълнуват от всичко случващо се около нея.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *