• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Атанас Лазаров: Не съм автор на раздялата на Благо Георгиев и Ивана

ByПетър Ангелов

фев. 6, 2024

В светските среди вчера някои недоброжелатели “разделиха” светската двойка Благой Георгиев и Ивана. За Автор на новината сочат името на популярния PR експерт Атанас Лазаров с над 20 години опит зад гърба си.


Потърсихме Лазаров за коментар:
Не съм писал, разпространявал или информирал медиите за раздялата на най-коментираната, най-харесваната и най-сочената с пръст светска двойка. Заявявам позицията си ясно и категорично. Винаги съм бил положително настроен към тях двамата, и никога не бих излял негативни новини по техен адрес.
Познавам Благой Георгиев от 15 години и винаги съм помагал и бил в готовност да бъда полезен.
Почитател съм на максимата – “това което не искаш на теб да се случи, не го прави на другите!” Не бих се забъркал в подобен скандал. Убеден съм, че не е моя работа като професионалист, не бих се забъркал в подобни ситуации. Това е лоша енергия, която не искам да попивам и приемам. Журналистите ми звънят лично на мен и питат. Бях длъжен да проверя и защитя. Лично звъннах на Благой Георгиев, за да питам за “раздялата” и получих отговор: No comment! Оттук нататък медиите си интерпретираха по свой начин.
Не съм аз автор на “раздялата” нито пък бих желал да бъде замесвано името ми в нереални новини.
Хубаво е пишещите журналисти от няколко източника да черпят информация и в повечето случаи имат 1 час време до приключване на редакцията на броя. В такава ситуация за един час не са в състояние да прозвънят, проучат и напишат. Важен е тиража и броя читатели.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *