• сб. апр. 27th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Музикалната телевизия на Оцко Василковски HIT MIX MUSIC TV пуска новото парче на Иво “В моите ръцете“

ByПетър Ангелов

фев. 8, 2024

Цялото име на Иво е Ивелин Иванов. Той е на 19 години, роден и живее в гр.Варна. Завършил е Математическа гимназия д-р П.Берон във Варна. Още от ранна детска възраст обожава музика. Ходил е на уроци две години при проф. Иван Кръстев, с който имаше участия в няколко конкурса през 2019, за естрадна песен на български и английски език.

През 2020г., Иво участва в конкурс „Кръстопът на музите“, където има спечелена специална награда от организаторите Дипломант 1-ва степен.

Участвал е като бек вокал в песен на народния изпълнител Ивайло Герасимов, има първо и второ място в конкурс „Звезден сблъсък“- вокално пеене на български и английски език през декември 2020г. Има зад себе си вече един реализиран проект в дует с любимеца на Турция, печелил турския формат Турция Попстар, като песента им се казва „Оставам“.

Иво готви музикална изненада с новата си песен „В моите ръце“

Варна, България – След като зарадва публиката си с дебютния си хит „Бохемски Схеми“, Ивелин Иванов, известен сред музикалните фенове като Иво, вече подготвя своя следващ голям проект. Новата песен на младия изпълнител, озаглавена „В моите ръце“, е обявена за предстояща премиера през февруари и вече предизвиква вълнение сред феновете.

„В моите ръце“ обещава да представи нов аспект от музикалния талант на Иво. Според източници близки до изпълнителя, песента ще запази характерния за Иво стил – модерен със силни балкански влияния, но също така ще внесе и нещо ново и неочаквано, което ще остави ярък отпечатък в сърцата на слушателите.

От своя страна, Иво споделя, че песента „В Моите Ръце“ е вдъхновена от лични преживявания и емоции, което я прави особено важна за него. Той очаква, че тя ще се свърже емоционално с аудиторията и ще донесе ново ниво на близост между него и феновете.

Предвид успеха на „Бохемски Схеми“, очакванията са „В моите ръце“ да продължи тенденцията на Иво да създава хитове, които остават дълго в плейлистите и сърцата на слушателите. С тази нова песен той не само затвърждава своето място на музикалната сцена, но и демонстрира своята готовност да експериментира и развива своето изкуство.

Премиерата на „В моите ръце“ се очаква на 08.02.2024 от 18.00 часа по телевизия Hit mix music с нетърпение от множество музикални любители, които са готови да се насладят на следващия голям хит.

https://www.youtube.com/@Ivo_official

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *