• чт. мар. 28th, 2024

ВИЖ И ЧУЙ| Емилия и Денис Теофиков – Пак ще се броиш

ByПетър Ангелов

мар. 11, 2022

Дългоочакваният музикален проект “Пак ще се броиш” между Емилия и Денис Теофиков, направи своята премиера в официалният YouTube канал на певицата.

“Пак ще се броиш” е третата колаборация между вече признатият за хитов тандем Емилия и Денис Теофиков. Двамата взривиха меломаните с “Акула” и “Тръгвай си”, които вдигнаха нивото на продукцията в жанра.

Меломаните са изключичително щастливи да видят и чуят нещо от незабравимият Денис Теофиков, който ще остане в сърцата на всички. Но “Пак ще се броиш” не е последната им колаборация – както повелява традицията при Емилия и Денис, в края на видеоклипа бе анонсиран и следващата им и вероятно последна колаборация “Единствено”. Кога обаче ще бъде премиерата – можем да гадаем. Ако съдим по интервала между “Акула” и “Тръгвай си”, който е 15 дни, вероятно ще е скоро..

За музиката, текста и аранжимента, Емилия и Денис Теофиков са заложили на Diamond Beat Production, а видеоклипът е поверен на Валери Милев. Повече подробности около целият екип работил по проекта, можете да видите в описанието на видеоклипа в YouTube.

Снимки: Dinko Dinev

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *