• чт. апр. 18th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Сменя ли си името Ани Хоанг?

Феновете на фолк певицата Ани Хоанг са объркани от поднесената информация за нов видеоклип. От кратката информация се разбира само, че звездата е готова с нов проект, а под тийзъра е изписано само „Вселена“.

Тази информация бе споделена в официалния профил в Инстаграм на телевизия „Планета“ и някои започнаха да си мислят, че на хоризонта се е появила певица с артистичния псевдоним „Вселена“. После във видеото те разпознаха Ани Хоанг и изпаднаха в шок, че е решила да смени името си.

Наш репортер разпита хора от музикланта компания на певицата, за да разберем каква е истината и сменя ли си името Ани. Оказа се, че „Вселена“ е озаглавен самият проект на половинката на Люси Иларионов, който вече е готов с видеоклипа и ще види бял свят утре (18 март).

Не става ясно защо певицата и нейните продуценти са решили да промотират проекта без име, но със сигурност зад решението им се крие нещо добре обмислено и изненадващо за консуматорите на фолка.

Под сурдинка ни издадоха, че този път Ани Хоанг е заложила на дует, но категорично отказаха да издадат името на дуетния й партньор. Феновете на певицата тръпнат в очакване на чуят и видят какво им е подготвила любимката им след тоталния успех на дуета й с Люси „Обичам те завинаги“, където във видеото събраха едни от най-популярните родни двойки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *