• чт. апр. 25th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Галин и Диона представиха хита на лятото!

ByПетър Ангелов

юни 9, 2020

Мега звездата на фирма „Пайнер“ и ефира на телевизия“Планета“ – Галин, представи така дългоочакваното парче с изпълнителката от лейбъла „Alpha Music“ – Диона. Двамата изпълнители анонсираха, че подготвят общ проект, още преди да наложат строгите мерки около COVID-19.

И така, меломаните очакваха появата на проекта, а двамата изпълнители неведнъж споделяха колко искат да представят проекта, но чакат момента в който всичко ще отшуми. Е, дългото чакане приключи. Премиера направи „Просто секс“ – един проект на световно ниво, който слага всичко представено до момента в малкият си джоб.

„Просто секс“ впечатлява с всичко – видео, музика, изпяване и текст. Всичко е изпипано до абсолютно съвършенство. Браво на целият екип работил по проекта! Музиката е дело на Диона и Даниел Ганев, а аранжиментът е само на Даниел Ганев. Текстът е написан от Диона. Тук е момента да споделим, че Диона е изпълнител в пълният смисъл на думата. Тя участва активно в създаването на проектите си. Галин от своя страна, винаги е взимал също участие в проектите си, а другите негови изпълнителки – Лидия и Десита, също участват в създаването на проектите си, а не залагат на изцяло готови неща.

Видеоклипът е с рекордна гледаемост за първите 24 часа в официалният канал на телевизия „Планета“ – PlanetaOfficial. Меломаните оценяват проекта като „Хит на лято 2020“, а тепърва парчето ще гърми от всеки нощен клуб, всяка кола и всяко стрийминг устройство.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *