• вт. мар. 19th, 2024

„Грешници“ на Лидия и Константин остави феновете с отворена уста

ByПетър Ангелов

фев. 15, 2021

Музикалната надежда на „Алфа Мюзик“ и ефира на телевизия „Планета“ – Лидия, представи новият си музикален проект. Той е със заглавие „Грешници“ и идва с участието на мегазвездата Константин.

Лидия е сред най-талантливите и красиви млади изпълнителки, а Константин.. Той е легенда в жанра. Комбинацията между двамата определено е взривоопасна.

Музиката е дело на Галин и Деян Асенов, а аранжиментът е на Деян Асенов. Текстът е на Лидия, Галин и Анастасия Мавродиева. Видеоклипът е режисиран от Людмил Иларионов – Люси, с оператор Виктор Костов. Лидия изглежда повече от очарователно в роклите на най-добрият дизайнер в България „Stoyan Radichev“.

Във видеото, освен очарователните рокли на топ дизайнера, можете да видите и един от трите парфюма на г-н Стоян Радичев, а именно „DEEP&DARK“.

„Грешници“ определено ще бъде песен, която ще остане във времето, а няма да бъде поредният моментен хит. Всичко е изпипано до последен детайл и определено това ще бъде песен, в която ще се намерят хора на всякаква възраст. Изключително впечатляващ е заряда на Лидия и хъса ѝ за работа. Определено, след не много време, Лидия ще се превърне в един от водещите изпълнители в България.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *