• пт. апр. 19th, 2024

BG Vip News

by Petar Angelov

Диона плени меломаните с „Недоволен“

ByПетър Ангелов

фев. 15, 2021

Новото музикално предложение на Диона, направи своята премиера точно в 14:00 часа, в деня на влюбените. Любопитен факт е, че певицата многократно е споделяла на сторита в Instagram, че именно това е любимата ѝ песен от всички, които е правила до момента.

„Недоволен“ е баладично парче, което има невероятен текст. Всъщност, всичко около проекта е изпипано до абсолютно съвършенство, а Диона е повече от красива. Тук искаме да изкажем адмирации за това, че Диона е от изпълнителите които участват активно в проектите си и може би, това е и причината поради която певицата постига толкова голям успех. Видеото, наистина е като мини филм. Браво за целият проект и на всички замесени в него. Диона вдига летвата все по-високо с всеки следващ проект. Определено тя е сред най-добрите артисти в България в моменти.

Музиката и аранжимента са дело на Диона и Snowmuzic. Текстът е колаборация между Диона и Бисер Радков. Беквокалите са дело на Симон Цонева и Филип Ангелов. Видеоклип е дело на Людмил Иларионов – Люси, с оператор Виктор Костов. Косите са поверени на Магдалена Ранкова, а гримът е на Кати Кристиянова. Стайлингът е дело на Антон Узунов. Фотосесията към видеото, Диона е реализирала с Ivanstagram.

By Петър Ангелов

За повече информация и контакт: https://allmylinks.com/petarangelovangelov

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *